Sprawa ma sie tak...
przez wiele lat od momentu powstania betsafe korzystalem z darmowych spinow itp... nigdy nie bylo problemow. Nawet wyplaty przychodzily szybko i skutecznie
Dzis rano z okazji promocji 7 dniowych bonusow w kasynie zakrecilem za darmowe spiny.... wygralem 5 euro .... wykonalem obrot... wyszlo 10 dolarow.
Zagralem w pokera turniej za wpisowe 2,20 udalo sie wygrac 81 dolarow zajmujac drugie miejsce.
No i się zaczęło... Najpierw prosba o depozyt ponieważ wyskoczyła informacja, że nie robiłem wczesniej. Co mnie bardzo zdziwiło, gdyż wczesniejsze wypłaty dochodziły bez zadnych problemów. Fajnie szybko i sprawnie udało się wpłacic. Próba wypłaty i kolejne niepowodzenie. Co się okazuje support zarządał dowodu, prawa jazdy i wyciagu z konta/mb. Wszystko wysłałem. Po kilku minutach dostaję informację, że zarówno wygrana jak i cala kase zostaje zabrana przez firme BETSYF i moje konto zostaje zablokowane. Powodem jest to, że ktoś korzystał z tego samego ip. Co może zaciekawić gdyż od kilku dni dopiero mam nowy internet i taka sytuacja raczej stać się nie mogła. Posiadam jedno od zawsze konto na BETSYF
Przy próbie rozmów z niejakim P. Grzegorzem na Livechacie usłyszalem wiele punktow z regulaminu w którym wynika ze wygrana z POKERA pochodzi z promocji bonusowej i dzięki temu maja podstawę, żeby zablokować konto calkowicie plus ZABRAĆ wygrane i środki bezzwrotnie. Oprócz tego osoba z supportu potwierdziła, że minimalna wyplata dla Polakow to 25 zł z czego nie moge oczywiscie skorzystać i nie moge wyplacic wplaconego depozytu. Czyli podsumowując BETSAFE dyma klientów na każdym kroku. Nie pierwszy i nie ostatni pewnie ich wybryk.
Dlatego w 100% polecam serdecznie wszystkim jakże zje**** i niekompetentną firmę do bezpiecznej gry