Proszę uważnie prześledzić moją historię gry na Starburts dziś po godz 20 wniosek nasunie się jeden nawet w trakcie gry zostaniesz okradziony z kasy w BETSAFE.Żebym nie był gołosłowny proszę bardzo.Wiekszego złodziejstwa nie widziałem w żadnym innym bukmacherze a zarazem uprzedzam że grając u nic trzeba być bardzo uważnym lub wcale zrezygnować z tego ich BetSYFU.Chciałem dziś sprawe wyjaśnić na czacie ale niedostępny.Jak sobie z tym poradzą i jak bedą sie tlumaczyć jutro się okarze.Sorka że piszę łopatologicznie ale chcę innych przestrzec że to może każdy doświadczyć bo jestem wkur.....
Dacie wiarę ?
<table class="datatable"><tbody><tr id="ctl00_TransactionsRepeater_ctl08_TableDataRow" class="1 alternating"><td>2013-09-20 20:30:07 </td> <td> Złóż zakład </td> <td> Starburst </td> <td> -1,00 zł</td></tr></tbody></table>
<table class="datatable"><tbody><tr id="ctl00_TransactionsRepeater_ctl09_TableDataRow" class="1"><td>2013-09-20 20:30:04 </td> <td> Złóż zakład </td> <td> Starburst </td> <td> -1,00 zł</td></tr></tbody></table> <table class="datatable"><tbody><tr id="ctl00_TransactionsRepeater_ctl10_TableDataRow" class="1 alternating"><td>2013-09-20 20:30:03 </td><td> Rollback </td><td>
</td><td> -19,90 zł</td></tr></tbody></table><table class="datatable"><tbody><tr id="ctl00_TransactionsRepeater_ctl01_TableDataRow" class="1"><td>2013-09-20 20:30:01 </td> <td> Złóż zakład </td> <td> Starburst </td> <td> -1,00 zł</td></tr></tbody></table>
Może kwota nie jest duża ale sam fakt że takie wałki robią w trakcie gry.
Uploaded with
ImageShack.us