5xharoldx5
Znawca - Szachy
Pod Operą nie działa, teraz jeszcze Explorer też? Korzystam tylko z tych dwóch przeglądarek i nie bardzo mi się uśmiecha instalować nową... :/
ale oni maja po 5 punktow z tego co widac wiec jak ma byc wygrany? stawiales na 1 czyli Pavlic tak ?Witam. Mam prośbę o pomoc w sprawie źle rozliczonego zakładu przez Betsafe. Czy na forum jest ktoś w stanie pomóc mi w wyjaśnieniu sytuacji, gdyż Betsafe nie chce naprawić własnego błędu, opieram się na oficjalnym protokole meczowym, natomiast oni na własnym widzi misie.
Chodzi o zakład :
Rzeszów - Unia Leszno.
Pavlic - Michelsen 1
http://www.speedwayekstraliga.pl/plik,174,pge-marma-rzeszow-fogo-unia-leszno.pdf
według regulaminu powinien zostać wygrany, natomiast oni uznali go za przegrany.
Proszę o pomoc.
Liczy się więcej pierwszych miejsc więc powinien wygrać Pavlic.ale oni maja po 5 punktow z tego co widac wiec jak ma byc wygrany? stawiales na 1 czyli Pavlic tak ?
A niby dlaczego ją masz mrozić w betsafie wytłumacz mi.ale mnie akurat interesuje $$$, a nie jej mrożenie u partyzanckich buków
Też jestem zdziwiony.Jeszcze lepsza nowina.. wlasnie Betsafe wycofal wiele opcji wyplat. Zostal chyba tylko Skrill. Jeszcze na chacie "pan Jakub" mowi ze opcja Visa nigdy nie byla aktywna i jest przez przypadek na liscie. Zenada bo 2 dni temu przelewalem tam pieniadze..
Odpowiedź z support na maila po 48h:Zwykly przelew na konto da rade juz zrobic. Ale szkoda ze nie informuja wczesniej o takich rzeczach tlumaczac sie glupio na live chacie ze "takowa opcja wyplaty byla przypadkowo dodana i nie dziala..." ...
Tak maja......Korzystaj z firmy envoy jesli chodzi o scislosc....witam.czy w betsafe mają konto w polskim banku?
Możnaa można wpłacić na poczcie na to konto?
dzięki za odpowiedź ????Można
Ogólnie buka nie polecam. Dzień w dzień od rana 6:00 bo o tej wstaje do pracy do godzin 8,9 napis The site is temporarily unavailable due to maintenance. It will be available soon, dzisiaj to już jest przegięcie jest 10 godzina a kuponów nadal nie mogę stawiać, ponieważ widnieje ten nieśmiertelny napis.