Chłopczyku...napisałem ,że nie ten screen rzuciłem...umiesz czytać? jak nie to idź do szkoły dzieciaku...bo nie umiesz nawet sereena zrobic , ani go umieścić na Forum.To bardzo ciekawe co piszesz. Przy zdrapce jest regulamin, którego odnalezienie zajęło mi 5 seku.
Zodiac: Zdrapka online, dzięki której można 10-krotnie zwiększyć wygraną!
Wybierz ulubiony znak zodiaku i zapytaj gwiazdy, czy los ci sprzyja.
Połącz 2 symbole z wybranymi znakiem zodiaku, aby wygrać.
Dodatkowe trafienia mogą zwiększyć wygraną 2, 4- lub 10-krotnie.
Kliknij przycisk PAYTABLE, aby wyświetlić informacje dotyczące wypłat.
Na Twoim scr wyraźnie widać, że nie wygrałeś. Pokaż co Ci LC odpisało z ciekawości
Dzieci dorwały się do zdrapki. Do szkoły Panowie bo już 9:30
Pozdro
przy takich klotniach, wklejaniu skrinow z wygranymi rzedu 1.5e mam wrazenie ze dla wiekszosci nawet 1e ze zdrapki, ktory i tak szybko przewala, czy 5zl na starcie za free u jakiegos buka to majatek przez ktory mozna rozpetac III wojne swiatowaSpokojnie panowie, majątku nikt z tego nie zbije, nie ma o co się kłócić.
ja już nie rozumiem .. wrotek wygrałeś te 30 euro czy nie ? napisałeś do supportu i Ci oddali ?
ja wygrałem 1.50e kupiłem kupon i .. 50e wygrałem czy nie ? nie wiem co dalej
http://forum.bukmacherskie.com/attachments/f22/4222d1260513446-betsafe-kalendarz-swiateczny-1-24-grudnia-2009-12-11_073452.jpg
niby mój kupon wygląda tak jak Twój, ale kasy też nie mam na koncie popatrzcie, pomozcie bo nie rozumiem Tych zasad ????