krzosz1987
Użytkownik
właśnie przegrałem 10 na zakładach udało się obrócić na live meczach 3 razy 4 niestety nie był najlepszym typem. to wpisałem jeszcze raz christmas-a patrze a tu 5 ????
Mam to samo ????
właśnie przegrałem 10 na zakładach udało się obrócić na live meczach 3 razy 4 niestety nie był najlepszym typem. to wpisałem jeszcze raz christmas-a patrze a tu 5 ????
dziwisz sie jak tacy jak Twoi koledzy juz dzieki tej promocji przegrali na zakladach po 20 albo i wiecej zlotych?Haha w nocy bylo info o 10zł teraz zmienili na 5 zł co za skąpe pały i jeszcze mi kod nie działa i muszę się prosić o te grosze na live i jeszcze mi problemy robią a depozyt wpłacałem 3 dni temu żal pl jak mi nie dadzą już tam nie wpłacę
Tak to już jest , że niektórzy dostają po X razy, a nie niektózy ani razu choć spełniają wymogi bo "ktoś juz wcześniej skorzystał z promocji z tego samego adresu IP" się wkurzyłem bo mówiłem tylko razy psu aby nie grał mi nie betsafe...... a on zgarnoł piątke i na noc nie wrócił.właśnie przegrałem 10 na zakładach udało się obrócić na live meczach 3 razy 4 niestety nie był najlepszym typem. to wpisałem jeszcze raz christmas-a patrze a tu 5 ????
a potem sie ludzie dziwią ,ze nas banują albo na starcie wykluczają z promocji:-| wpisz jeszcze pare razy:-| Boze co dzieciaki są w stanie zrobić dla 5 złotych:-| podpowiem cie jeszcze się zarejestruj w betsson kilka razy tam dają 5 na start:-|rzeczą ludzką jest się mylić ale również kombinować ????
po przegraniu kolejnego 5:-| wpisałem ChRiStMaS i dostałem kolejną 5
Żebyście się udławili ! napisałem supportowi o tym że wykorzystujecie kody po parę razy i nie wypłacicie tego ;D pieniądze zostaną zablokowane ???? powodzenia pazerniaki!!!!!!!