no świetny,kaske dostałem,38 zł, a strzelca nie trafiłem :spokodfhgfh:ja już dostałem, świetny buk !!!
ja tez juz dostałem supcio :spokodfhgfh:no świetny,kaske dostałem,38 zł, a strzelca nie trafiłem :spokodfhgfh:
też spóźniłem się ale zaledwie 5 minut i dostałem i to się liczy swoją drogą w tym kalendarzu świątecznym nie było informacji,że do 18:00Chyba chłopaki mają lekki bałagan, ja się spóźniłem ze swoim mailem, dzisiaj rano napisałem do supportu czy mogłbym dostać ten bonus pomimo spóźnienia, odpisali mi że nie ma takiej opcji, przed chwilą wchodze na swoje konto a tu 38zeta zaksięgowane :mrgreen:
też tak mam pisałem do nich i mi napisali,że tak ma byćpisze, że 19PLN - bonus od depozytu i 19PLN - Voucher.
mam dokładnie tak samo jak ty i w dodatku chciałem na dziś postawić pare spotkań, ale chyba będę musiał poczekać do jutra.:kwasny4565::kwasny4565::kwasny4565:ja tez jeszcze czekam, i wszystko byloby w porzadku, gdyby nie fakt, ze juz dostaly kase osoby, ktore m.in: wyslaly maila po 18, nie trafily strzelca i nie graja w ogole w betsafe, tylko maja konta-ja spelniam wszystkie te warunki, wiec by mogli zadbac w pierwszje kolejnosci o takich klientow jak ja