kowboj
Użytkownik
Ciekawa promocja w Betsafie, trwa tam ich kalendarz adwentowy. Dzisiaj przygotowali coś takiego.
Na skrzynkę [email protected] wysyłasz wybranego z listy poniżej strzelca, który twoim zdaniem strzeli gola w meczu swojej drużyny. W mailu trzeba podać nazwę użytkownika.
Oto lista piłkarzy:
Morten Nordstrand (FC Kopenhaga)
Steffen Iversen (Rosenborg)
Hernan Rengifo (Lech Poznań)
Stilian Petrov (Aston Villa)
Edim Dzeko (VFL Wolfsburg)
Joaquin (Valencia)
Warunki promocji są następujące (w skrócie):
1. Tylko jeden typ na klienta
2. I dla nowych i dla starych klientów
3. Nagroda dodana do konta w 24 godziny
4. Bonus trzeba obrócić 5 razy po minimalnym kursie 2.00
Myślę, że promocja warta wysłania maila. Skoro jest jednodniowa to wpisujcie swoje propozycje który z piłkarzy ma wg was największe szanse na strzelenie bramki
Mój typ to będzie najprawdopodobniej Morten Nordstrand. Reprezentant Danii regularnie strzela bramki dla Kopenhagi, a ponadto jest wykonawcą rzutów karnych swojej ekipy, co zwiększa szanse na typ. Kopenhaga gra ofensywną piłkę, a z Rosenborgiem powinni sobie spokojnie poradzić
Na skrzynkę [email protected] wysyłasz wybranego z listy poniżej strzelca, który twoim zdaniem strzeli gola w meczu swojej drużyny. W mailu trzeba podać nazwę użytkownika.
Oto lista piłkarzy:
Morten Nordstrand (FC Kopenhaga)
Steffen Iversen (Rosenborg)
Hernan Rengifo (Lech Poznań)
Stilian Petrov (Aston Villa)
Edim Dzeko (VFL Wolfsburg)
Joaquin (Valencia)
Warunki promocji są następujące (w skrócie):
1. Tylko jeden typ na klienta
2. I dla nowych i dla starych klientów
3. Nagroda dodana do konta w 24 godziny
4. Bonus trzeba obrócić 5 razy po minimalnym kursie 2.00
Myślę, że promocja warta wysłania maila. Skoro jest jednodniowa to wpisujcie swoje propozycje który z piłkarzy ma wg was największe szanse na strzelenie bramki
Mój typ to będzie najprawdopodobniej Morten Nordstrand. Reprezentant Danii regularnie strzela bramki dla Kopenhagi, a ponadto jest wykonawcą rzutów karnych swojej ekipy, co zwiększa szanse na typ. Kopenhaga gra ofensywną piłkę, a z Rosenborgiem powinni sobie spokojnie poradzić