Wiem, że polscy bukmacherzy są wyczuleni na punkcie kont zarejestrowanych na kobiety. Przecież z perspektywy bukmachera to łatwy pieniądz: zrobić dodatkową weryfikację konta, zadzwonić i wyszkolony pracownik pewnie po minucie rozmowy pozna że dana osoba nie jest zorientowana w bukmacherce. Zapewne teraz też tak było, bohater(ka?) tematu nie przeszedł weryfikacji bo coś musiał źle powiedzieć. Postawcie się na miejscu bukmachera: jeśli można wydać kilka złotych na człowieka który całymi dniami dzwoni do kont zarejestrowanych na kobiety a który "zwróci' kilkadziesiąt razy więcej do firmy, to każdy by tak zrobił.
Nie znam sprawy, może M Merrow jest niewinna, może bukmacher się uwziął, ale znając realia polskiej bukmacherski sądzę że nawet w sądzie będzie ciężko, skoro betfan jest tak pewny że na forum pisze drugi raz informację że po kolejnej rewizji konta ban zostaje.Przedstawią nagranie rozmowy telefonicznej, po minucie, dwóch , pięciu sąd będzie miał wgląd w jakim stopniu ta kobieta jest zorientowana w swoim koncie i w bukmacherce.
Tylko na większość pytań które zostały mi zadane odpowiedziałam poprawnie. Na pewno popełniłam bląd gdy zapytano mnie o date rejestracji konta. Powiedziałam że była to sobota około godziny 15 ale było to dużo wcześniej tylko konto zostało założone i w ogóle nie korzystane co mi całkowicie wyleciało z głowy. Dopiero po rozmowie sprawdzając skrzynke zobaczyłam że był to dokładnie 18 czerwca. Spytano mnie również kiedy ostatni raz się logowałam - odpowiedziałam wtedy że rano i tutaj kolejny błąd bo przecież rano to ja próbowałam się zalogować ale moje konto było już zablokowane, ostatni raz się zalogowałam poprzedniego dnia w nocy gdy wypłacałam środki na konto.
Zablokowali mi konto odwołując się do tych punktów
c) zawieszenia procesu rejestracji w przypadku stwierdzenia nieprawidłowości podanych danych w formularzu rejestracyjnym lub okazanym dokumencie oraz w przypadku, gdy na podstawie przedstawionych danych nie będzie można dokonać procesu weryfikacyjnego
Przypominam moje konto było zweryfikowane poprawnie, wszystkie dane oraz mój dowód były prawidłowe. Numer mojego konta bankowego również się zgadzał i z niego została dokonana wpłata pieniędzy na ich konto. Zleciłam wypłatę również na swoje konto bankowe
d) przeprowadzenia dodatkowej weryfikacji również dla BetKont już istniejących(poprawnie zweryfikowanych), jeżeli zajdzie podejrzenie o użytkowaniu przez inną osobę niż osoba, której dane zostały podane podczas rejestracij. Procedura ta dotyczy przede wszystkim sprawdzeniu poprawności wymaganego wieku Uczestnika zakładów. Procedura dodatkowej weryfikacji zakłada m.in. przysłanie na wezwanie Spółki dodatkowych skanów, fotografii lub elektronicznych kopii dokumentów
Punkt ten nie ma nic związanego z tym jakiej weryfikacji oni dokonali, nie poprosili mnie o żadne skany fotografii czy kopię dokumentów. Jedyne o co spytali związanego z moimi danymi to numer pesel, poza tym pytali o rzeczy które wyżej wymieniłam i zakłady zawarte na kuponie. Czy na prawdę wszystkie takie rzeczy muszę pamiętać? Nigdzie nie ma napisane w regulaminie że użytkownik musi pamiętać datę rejestracji swojego konta czy znać na pamięć zakłady które zawiera