>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher BETFAN - opinie

J 744

Juninho11

Użytkownik
Możesz jaśniej o sytuacji ? Też nie lubie tego krzaku.

Tak to właśnie skompromitował się krzak Betfan. Krętactwo tam mają we krwi, nawet w akcjach marketingowych.

pawelo2893 43,7K

pawelo2893

Użytkownik
Nie polecam. Sytuacja z dziś, zagrany na live mecz Młodzieżówki Ajaxu z Volendam (towarzyski) na podwojenie koło 15 minuty na over 2,5 za 350 złotych. Rozliczony na MINUS, bo po 90 minutach było 1:1, ale

- zmienił się format (grali 3x45)
- końcowy był 3:1

Biuro Rozliczeń uważa, że format może się zmienic...ok, to zaliczcie 3:1. Nie, bo po 90 minutach było 1:1. Uważam, że zwrot tu powinien być oczywistością, tym bardziej, że przy 15 minucie na 135 (nie wiedziałem ani ja ani oni o tym formacie nie byłoby 2,24)

M 683

marcin2765

Użytkownik
Wygrany kupon rozliczyli jako zwrot, nie podając przyczyny. Po złożeniu reklamacji, na której rozpatrzenie czekałem ponad 2 tygodnie, otrzymałem odpowiedź, że kurs na kuponie solo (3,40) "czy będzie karny w meczu Hiszpania Szwajcaria" wynika z ich oczywistego błędu i to daje im prawo do unieważnienia. BETFAN to są ZŁODZIEJE, którzy na podstawie regulaminu są w stanie unieważnić każdą wygraną.

A 24K

andyvelxaero

Użytkownik
Gram tylko przy promocjach i znowu żałuję. Dostałem Freebet 50PLN i zagrałem kupon: https://betfan.pl/kupon-kibica?id=3232775959
Betfan rozliczył jako wygraną, ja zleciłem wyplatę. Kasa nie doszła, żadnej komunikacji co do cofnięcia wypłaty ani zmiany rozliczenia kuponu i jego powodów. Znakomite standardy!

Dopiero na czacie Betfan tłumaczy się, że oficjalny raport meczowy organizatora rozgrywek wskazuje na 1 celny strzał Polski w drugiej połowie. Oczywiście Flashscore czy Opta pokazują 2. Już nie pytajcie mnie nawet, jak UEFA mogła nie zaliczyć tego strzału Kamińskiego jako celną próbę:
.

Nie wiem czy jest tu ktoś od Betfan. Da się coś z tym jeszcze zrobić czy po prostu pozostaje mi" zakończyć współpracę" z Betfan?

maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
jak bardzo Ci zależy napisz do Maciej Akimow na twiterze, z tego co wiem pomagał wielu osobom w podobnych sprawach

Otrzymane punkty reputacji: +166
M 7K

makalele007

Użytkownik
Gram tylko przy promocjach i znowu żałuję. Dostałem Freebet 50PLN i zagrałem kupon: https://betfan.pl/kupon-kibica?id=3232775959
Betfan rozliczył jako wygraną, ja zleciłem wyplatę. Kasa nie doszła, żadnej komunikacji co do cofnięcia wypłaty ani zmiany rozliczenia kuponu i jego powodów. Znakomite standardy!

Dopiero na czacie Betfan tłumaczy się, że oficjalny raport meczowy organizatora rozgrywek wskazuje na 1 celny strzał Polski w drugiej połowie. Oczywiście Flashscore czy Opta pokazują 2. Już nie pytajcie mnie nawet, jak UEFA mogła nie zaliczyć tego strzału Kamińskiego jako celną próbę:
.

Nie wiem czy jest tu ktoś od Betfan. Da się coś z tym jeszcze zrobić czy po prostu pozostaje mi" zakończyć współpracę" z Betfan?
Widocznie oni biorą z UEFA nie opta na opta da 2 na UEFA 1. Prześlij im na maila filmik z yt czy skrót może zmienia zdanie z falami jest to samo opta podaje 23 a UEFA 24 miałem na superbecie over 23.5 i mam wtopę biorą z opta i co zrobić cały mecz musieli by oglądać

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Już nie pytajcie mnie nawet, jak UEFA mogła nie zaliczyć tego strzału Kamińskiego jako celną próbę:
Z tego co pamiętam niektóre serwisy jao celny uznają sytuację, gdy bramkarz obroni strzał zmierzający w światło bramki a tutaj obrońca wślizgiem zablokował piłkę. Wiec jakiegoś wytłumaczenia tutaj bym szukał.
Podobnie miałem raz z 1ligą i strzałami celnymi w superbecie.

A 24K

andyvelxaero

Użytkownik
Z tego co pamiętam niektóre serwisy jao celny uznają sytuację, gdy bramkarz obroni strzał zmierzający w światło bramki a tutaj obrońca wślizgiem zablokował piłkę. Wiec jakiegoś wytłumaczenia tutaj bym szukał.
Podobnie miałem raz z 1ligą i strzałami celnymi w superbecie.
Tylko właśnie o jakość tej analityki chodzi. Tutaj blok był piłki już mijającej bramkarza i ewidentnie zmierzającej w światło bramki. To jest ta różnica pomiędzy strzałem zablokowanym zanim dotrze do bramkarza. I nie mam wątpliwości, że OPTA się na analityce sportowej generalnie zna lepiej niż UEFA :)

A regulamin w Betfanie mają taki, że mogą uznać co chcą (sekcja 3.8 Oficjalny wynik):
3.8.2. Zakłady rozliczane są na podstawie oficjalnych komunikatów organizatorów Zdarzeń lub też innych, powszechnie uznanych za wiarygodne źródeł informacji w zakresie wyniku Zdarzenia, uzyskanych zgodnie z przepisami obowiązującymi w danej dziedzinie współzawodnictwa.
3.8.3. Spółka zastrzega sobie prawo do wskazania źródła, z którego rozlicza dany typ Zdarzenia w ofercie (np. wskazania źródła rozliczania zakładów na statystyki piłkarskie w wybranej lidze), co następuje w formie oznaczeń do Zakładów na Stronie Internetowej.
3.8.4. W przypadku, gdy wynik Zdarzenia jest ponad wszelką wątpliwość błędny, to prawo do wygranej Uczestnika zakładu nie zostaje naruszone, jeżeli poprawnie wytypował faktyczny wynik.
Czytaj: mamy tak zapisane w regulaminie że rozliczamy sobie tak jak nam wygodniej (bardziej się opłaca) jeśli są rozbieżności i takie źródło podajemy. Mógłbym się w oficjalnej reklamacji powoływać na 3.8.4 ale jak mi powiedzą że to nie jest ponad wszelką wątpliwość bo UEFA rozliczyła inaczej - czyli jak będą chcieli to uznają a jak będą chcieli to odrzucą. Dlatego stronię od takich buków generalnie i słusznie, a tym razem po raz kolejny mam za swoje.

Do góry Bottom