>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher BETFAN - opinie

J 744

Juninho11

Użytkownik
Możesz jaśniej o sytuacji ? Też nie lubie tego krzaku.

Tak to właśnie skompromitował się krzak Betfan. Krętactwo tam mają we krwi, nawet w akcjach marketingowych.

pawelo2893 43,9K

pawelo2893

Użytkownik
Nie polecam. Sytuacja z dziś, zagrany na live mecz Młodzieżówki Ajaxu z Volendam (towarzyski) na podwojenie koło 15 minuty na over 2,5 za 350 złotych. Rozliczony na MINUS, bo po 90 minutach było 1:1, ale

- zmienił się format (grali 3x45)
- końcowy był 3:1

Biuro Rozliczeń uważa, że format może się zmienic...ok, to zaliczcie 3:1. Nie, bo po 90 minutach było 1:1. Uważam, że zwrot tu powinien być oczywistością, tym bardziej, że przy 15 minucie na 135 (nie wiedziałem ani ja ani oni o tym formacie nie byłoby 2,24)

M 683

marcin2765

Użytkownik
Wygrany kupon rozliczyli jako zwrot, nie podając przyczyny. Po złożeniu reklamacji, na której rozpatrzenie czekałem ponad 2 tygodnie, otrzymałem odpowiedź, że kurs na kuponie solo (3,40) "czy będzie karny w meczu Hiszpania Szwajcaria" wynika z ich oczywistego błędu i to daje im prawo do unieważnienia. BETFAN to są ZŁODZIEJE, którzy na podstawie regulaminu są w stanie unieważnić każdą wygraną.

A 24,6K

andyvelxaero

Użytkownik
Gram tylko przy promocjach i znowu żałuję. Dostałem Freebet 50PLN i zagrałem kupon: https://betfan.pl/kupon-kibica?id=3232775959
Betfan rozliczył jako wygraną, ja zleciłem wyplatę. Kasa nie doszła, żadnej komunikacji co do cofnięcia wypłaty ani zmiany rozliczenia kuponu i jego powodów. Znakomite standardy!

Dopiero na czacie Betfan tłumaczy się, że oficjalny raport meczowy organizatora rozgrywek wskazuje na 1 celny strzał Polski w drugiej połowie. Oczywiście Flashscore czy Opta pokazują 2. Już nie pytajcie mnie nawet, jak UEFA mogła nie zaliczyć tego strzału Kamińskiego jako celną próbę:
.

Nie wiem czy jest tu ktoś od Betfan. Da się coś z tym jeszcze zrobić czy po prostu pozostaje mi" zakończyć współpracę" z Betfan?

maarcin14 1,3M

maarcin14

Użytkownik
jak bardzo Ci zależy napisz do Maciej Akimow na twiterze, z tego co wiem pomagał wielu osobom w podobnych sprawach

Otrzymane punkty reputacji: +166
M 8,8K

makalele007

Użytkownik
Gram tylko przy promocjach i znowu żałuję. Dostałem Freebet 50PLN i zagrałem kupon: https://betfan.pl/kupon-kibica?id=3232775959
Betfan rozliczył jako wygraną, ja zleciłem wyplatę. Kasa nie doszła, żadnej komunikacji co do cofnięcia wypłaty ani zmiany rozliczenia kuponu i jego powodów. Znakomite standardy!

Dopiero na czacie Betfan tłumaczy się, że oficjalny raport meczowy organizatora rozgrywek wskazuje na 1 celny strzał Polski w drugiej połowie. Oczywiście Flashscore czy Opta pokazują 2. Już nie pytajcie mnie nawet, jak UEFA mogła nie zaliczyć tego strzału Kamińskiego jako celną próbę:
.

Nie wiem czy jest tu ktoś od Betfan. Da się coś z tym jeszcze zrobić czy po prostu pozostaje mi" zakończyć współpracę" z Betfan?
Widocznie oni biorą z UEFA nie opta na opta da 2 na UEFA 1. Prześlij im na maila filmik z yt czy skrót może zmienia zdanie z falami jest to samo opta podaje 23 a UEFA 24 miałem na superbecie over 23.5 i mam wtopę biorą z opta i co zrobić cały mecz musieli by oglądać

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Już nie pytajcie mnie nawet, jak UEFA mogła nie zaliczyć tego strzału Kamińskiego jako celną próbę:
Z tego co pamiętam niektóre serwisy jao celny uznają sytuację, gdy bramkarz obroni strzał zmierzający w światło bramki a tutaj obrońca wślizgiem zablokował piłkę. Wiec jakiegoś wytłumaczenia tutaj bym szukał.
Podobnie miałem raz z 1ligą i strzałami celnymi w superbecie.

A 24,6K

andyvelxaero

Użytkownik
Z tego co pamiętam niektóre serwisy jao celny uznają sytuację, gdy bramkarz obroni strzał zmierzający w światło bramki a tutaj obrońca wślizgiem zablokował piłkę. Wiec jakiegoś wytłumaczenia tutaj bym szukał.
Podobnie miałem raz z 1ligą i strzałami celnymi w superbecie.
Tylko właśnie o jakość tej analityki chodzi. Tutaj blok był piłki już mijającej bramkarza i ewidentnie zmierzającej w światło bramki. To jest ta różnica pomiędzy strzałem zablokowanym zanim dotrze do bramkarza. I nie mam wątpliwości, że OPTA się na analityce sportowej generalnie zna lepiej niż UEFA :)

A regulamin w Betfanie mają taki, że mogą uznać co chcą (sekcja 3.8 Oficjalny wynik):
3.8.2. Zakłady rozliczane są na podstawie oficjalnych komunikatów organizatorów Zdarzeń lub też innych, powszechnie uznanych za wiarygodne źródeł informacji w zakresie wyniku Zdarzenia, uzyskanych zgodnie z przepisami obowiązującymi w danej dziedzinie współzawodnictwa.
3.8.3. Spółka zastrzega sobie prawo do wskazania źródła, z którego rozlicza dany typ Zdarzenia w ofercie (np. wskazania źródła rozliczania zakładów na statystyki piłkarskie w wybranej lidze), co następuje w formie oznaczeń do Zakładów na Stronie Internetowej.
3.8.4. W przypadku, gdy wynik Zdarzenia jest ponad wszelką wątpliwość błędny, to prawo do wygranej Uczestnika zakładu nie zostaje naruszone, jeżeli poprawnie wytypował faktyczny wynik.
Czytaj: mamy tak zapisane w regulaminie że rozliczamy sobie tak jak nam wygodniej (bardziej się opłaca) jeśli są rozbieżności i takie źródło podajemy. Mógłbym się w oficjalnej reklamacji powoływać na 3.8.4 ale jak mi powiedzą że to nie jest ponad wszelką wątpliwość bo UEFA rozliczyła inaczej - czyli jak będą chcieli to uznają a jak będą chcieli to odrzucą. Dlatego stronię od takich buków generalnie i słusznie, a tym razem po raz kolejny mam za swoje.

lighter 573

lighter

Użytkownik

.

Część, miałem bardzo podobna sytuacje, z wczorajszym strzałem Olmo wybitym przez obrońcę z linii bramkowej. Wszystkie portale statystyczne i buki go zaliczają, strona LM i Betfan nie. Na nic screeny, wideo, itd. nic już się nie da chyba zdziałać. Trzema omijać buka z daleka.

Załączniki

A 24,6K

andyvelxaero

Użytkownik
Część, miałem bardzo podobna sytuacje, z wczorajszym strzałem Olmo wybitym przez obrońcę z linii bramkowej. Wszystkie portale statystyczne i buki go zaliczają, strona LM i Betfan nie. Na nic screeny, wideo, itd. nic już się nie da chyba zdziałać. Trzema omijać buka z daleka.
Ciekawe czy chociaż konsekwentnie tak rozliczają, jak wynik jest w drugą stronę... Ja za poleceniem i instrukcjami iGaming złożyłem reklamację. Nie mam specjalnie nadziei, raczej zrobiłem to dla zasady. W polskich prześmiewczych bukach gram raczej za drobne dla rozrywki, jak wiemy brak wygórowanych oczekiwań sprzyja spokojowi psychicznemu.

btw właśnie oglądałem wczoraj film na kanale iGaming o Etoto:
. Wprawdzie tutaj jest temat o Betfan, ale polecam obejrzeć dla ogólnej świadomości. Z resztą z Etoto miałem też przebojową historie (mimo że za kilkanaście PLN to w głowie się nie mieści): https://forum.bukmacherskie.com/threads/e-toto-opinie.71563/post-7275779

M 32,4K

mariusz133

Użytkownik
A mnie zirytowali czymś innym - drobnostka ale , miałem niedawno urodziny , telefon niby od Puciana z życzeniami i info kod do bonusu w sms który nie dotarł do tej pory , zgody oczywiście zaznaczone bo to był wymóg .
Z innych kilku buków bonusiki były

lighter 573

lighter

Użytkownik
A mnie zirytowali czymś innym - drobnostka ale , miałem niedawno urodziny , telefon niby od Puciana z życzeniami i info kod do bonusu w sms który nie dotarł do tej pory , zgody oczywiście zaznaczone bo to był wymóg .
Z innych kilku buków bonusiki były
Masakra. Wygrana na moim kuponie to było 200 zł. Co to jest dla takiego buka. Ale oni wola sztywno trzymać się dziwnych zasad (no bo jeśli tylko na 1 portalu są takie statystyki to raczej tam jest błąd). Mam nadzieję, że będą tracić klientów za takie zagrywki, ja już tam nie zagram.

BrooklynBouncee 4,8K

BrooklynBouncee

Użytkownik
Otrzymałem właśnie email (myślę, że to żart albo jakiś wirus) żeby przyjechać do nich do Warszawy do ich siedziby na kilka godzin, w zamian za uwaga - 50zł w postaci FREEBETU! Pomóc im coś tam rozwijać. Przyznam, że chyba trzeba opłacić hotel za kilkaset złotych, zalać paliwa pod korek i ruszyć w kilkugodzinną podróż bo takich ofert nie powinno się odmawiać. Wy też to dostaliście? 😀

kriksus 6,2K

kriksus

Użytkownik
Otrzymałem właśnie email (myślę, że to żart albo jakiś wirus) żeby przyjechać do nich do Warszawy do ich siedziby na kilka godzin, w zamian za uwaga - 50zł w postaci FREEBETU! Pomóc im coś tam rozwijać. Przyznam, że chyba trzeba opłacić hotel za kilkaset złotych, zalać paliwa pod korek i ruszyć w kilkugodzinną podróż bo takich ofert nie powinno się odmawiać. Wy też to dostaliście? 😀
nie ale z chęcią zobaczę ów wiadomość, jeśli to nie problem się podzielić :)

ultras1978 854

ultras1978

Użytkownik
nie ale z chęcią zobaczę ów wiadomość, jeśli to nie problem się podzielić :)
Chcesz pomóc nam poprawić proces rejestracji i weryfikacji konta? Zapraszamy Cię do badania, które odbędzie się w naszym biurze w Warszawie i potrwa do 60 minut.

Jak to wygląda?

Twoim zadaniem będzie przejście rejestracji na środowisku testowym. Do tego potrzebujesz swojego urządzenia (smartfon na którym korzystasz również z bankowości internetowej) oraz danych bankowych (których już użyłeś wpłat w naszym systemie). Twoje dane są w pełni bezpieczne – logowanie do banku nie jest nagrywane ani przechowywane a system po badaniach będzie wyczyszczony.

Masz ochotę wziąć udział w badaniu? Wypełnij formularz i pomóż nam tworzyć lepszy BETFAN

Usuną twoje dane bankowe jak Pudziana z pociągu do Niemiec.

A 24,6K

andyvelxaero

Użytkownik
Przy okazji zapytaj ich o uznaniowe regulaminy i odrzucane reklamacje :D . Ja właśnie po dwóch tygodniach dostałem odpowiedź że odrzucili (nie jestem tym zaskoczony z resztą). W reklamacji w ogóle nie odnieśli się do punkty 3.8.4 regulaminu, który został podany w roszczeniu ("W przypadku, gdy wynik Zdarzenia jest ponad wszelką wątpliwość błędny, to prawo do wygranej Uczestnika zakładu nie zostaje naruszone, jeżeli poprawnie wytypował faktyczny wynik."). Warto też wspomnieć, że oznaczenie z jakiego źródła rozliczają typy, również nie było widoczne na stronie w momencie obstawiania zakładu (3.8.2).

Decyzja
W odpowiedzi na Pana reklamację dotyczącą rozliczenia kuponu o numerze 3232775959 informujemy, że reklamacja nie została uznana.
Uzasadnienie
Analiza Działu Bukmacherskiego nie wykazała podstaw do uznania roszczenia. Znajdujące się na kuponie będącym przedmiotem sporu zdarzenie Polska - Szkocja (typ: Każda drużyna powyżej 1.5 celnych strzałów w każdej połowie - Tak) nie może zostać rozliczone jako wygrane, bowiem – zgodnie z oficjalnym komunikatem organizatora wydarzenia – Polska w drugiej połowie oddała poniżej 1.5 celnych strzałów.
Informacje dodatkowe
Informujemy, iż zgodnie z regulaminem decyzje Spółki w postępowaniu reklamacyjnym są ostateczne.
Ocenę zostawiam wam :D

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom