Dzięki, a mam jeszcze takie jedno pytanie może trochę głupie, ale kto pyta nie błądzi. Jak mam Suma goli 1 gol lub więcej i postawię tutaj Nie wygra (lay) to to jest równoznaczne z poniżej 0,5 i powyżej 1,5 ?, bo nie pokazują mi się te sumy możliwej wygranej jeśli to się wydarzy i teraz wolę mięć pewność, czy dobrze to interpretuje, czyli że jak na tą sumę goli postawię 1 gol i więcej na lay to wygrywam w przypadku 2 lub 3 goli i więcej?Musisz postawić 26 aby został od razu przyjęty. Jeśli postawisz 17,5 to dołączy on do tego 17,5 po stronie wygra czekając na to aż ktoś to kupi.
Po prostu handlujesz. Masz kurs i chcesz go sprzedać. Nie musisz mieć dodatkowej kasy. Wszystko regulowane się z kwoty jaką postawiłeś na BACK.Przy okazji ja mam pytanie bo do tej pory nie grałem na spadek i nie jestem tego pewien. Załóżmy że traduje na dokładny wynik 0:0. Stawiam back po kursie 11 za 100 euro czyli moja ewentualna wygrana to 1000 euro a strata to 100 euro. Następnie chcę zagrać lay po kursie 10,5. Moja wygrana to 104 euro a potencjalne zobowiązanie to 988 euro. I teraz pytanie czy dla tego zobowiązania mogę wykorzystać to 1000 euro z back czy muszę mieć na koncie 988 euro ? Czy po prostu żeby tak zagrać wystarczy mi początkowe 100 euro na back czy muszę mieć też 988 euro na lay bo green tak czy siak mi się zrobi.
Czyli mając 10€ na koncie mogę dać backa all in po kursie 100 i pózniej layowac po kursie 99 nie mając nic na koncie? Wydaje sie to trochę nielogiczne. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to dokładnie działa?mam pytanie do traderów:
czy jak mam na koncie 10 euro, mógłbym postawić 10 euro na back po kursie 2, a później 10,10 euro na lay (zobowiązanie 9,90). wtedy całkowite zobowiązanie/stawka wyniosłaby 19.90 euro czyli na czysto bym był 0,10 euro. czy jeśli nie mam nic na koncie po backu to moge layować na to samo zdarzenie?
możesz
To ty jeszcze tego backa nie postawiłeś?? ????Czyli mając 10€ na koncie mogę dać backa all in po kursie 100 i pózniej layowac po kursie 99 nie mając nic na koncie? Wydaje sie to trochę nielogiczne. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to dokładnie działa?