cock
Użytkownik
Tu polowanie na jelenia trwa do końca, a to kurs 280, a to 1000...A jak to jest w przypadku Correct Score? Tutaj rynek jest in-play aż do końca
Tu polowanie na jelenia trwa do końca, a to kurs 280, a to 1000...A jak to jest w przypadku Correct Score? Tutaj rynek jest in-play aż do końca
gdy back kupiony po 1,40 to zysk masz wtedy gdy lay jest niższy czyli 1,39 w tym wypadku, czyli tak, lay musi spaść o 3 ticki abyś zarobił ????Witam Banalne pytanie Jeżeli Back jest po kursie 1,4 a Lay po 1,42 Kupuje Backa to musze czekać jak Lay spadnie o 3 ticki i dopiero zarabiam 1 tick na Backu?
Jeśli masz inne konta i kasę to możesz zrobić kontrę. Jeśli masz konto tylko na betfair spróbuj w takiej sytuacji skontrować na sportbooku.Mam pytanie odnośnie dość często blokowanych meczy.
Mamy kasę w grze, pada brameczka, chcę wycofać kasę ale rynek od bramki w pierwszej połowie do końca meczu jest już suspended.
Czy jest szansa na reklamację czy poprostu mają gdzieś żale graczy?
chat bf.Pewne info?
Z tym lewym to bym się zastanowił,jeśli ktoś robił weryfikacje KYC to wie o czym mówię.Zresztą o czym my mówimy.Adres w Anglii konto w którymś z banków i VPN tyle w temacie.Tyczy się to także innych bukmacherów.W tym wszystkim chodzi o to że mieszkając w PL zgodnie z ustawą nie możesz uczestniczyć w grach hazardowych u operatorów bez licencji,a nie zakaz gry dla polaków.Szkoda tylko że Pinnacle wyszedł z UK bo to było najlepsze zabezpieczenie w przypadku awarii na BF.W sumie szybko ruszyłem z tematem i wybieram się do UK jakoś w drugim tygodniu kwietnia żeby to załatwić także będę informował na bieżąco jak traderzy,przepraszam "hazardziści" :grin: mają sobie radzić z tym problemembetfair będzie akurat najłatwiejszy do ogarnięcia, jak pisali poprzednicy im tylko przeszkadza polski adres zameldowania na Twoim koncie, zmieniasz na jakiś zagraniczny, organizujesz sobie jakieś lewe potwierdzenie i grasz dalej, nie będą wnikać dalej
Nie będzie tak kolorowo jak piszesz. Nie będą wnikac? Powodzeniabetfair będzie akurat najłatwiejszy do ogarnięcia, jak pisali poprzednicy im tylko przeszkadza polski adres zameldowania na Twoim koncie, zmieniasz na jakiś zagraniczny, organizujesz sobie jakieś lewe potwierdzenie i grasz dalej, nie będą wnikać dalej