edi8
Forum VIP
Betfair już zamknięty dla Austriaków:
http://bettinginnovations.com/betfair/access-bf-from-restricted-countries
http://bettinginnovations.com/betfair/access-bf-from-restricted-countries
Skoro w Polsce tego typu zakłady są zakazane, to wszystko jest możliwe. Nie martw się jednak na zapas. Teraz nasi politycy mają co innego na głowie...Wiadomo czy z Polską tak może być?
Mam takie pytanie dlugi czas nie gralem na gieldzie a chcialbym zacząć grać lay na wynik np 3:3. Jednak lay na ten wynik to powiedzmy 40 , grając lay 40 dla 2 euro zobowiazanie to 78 euro co w wypadku gdy nie mam tych 78 euro czy da się zagrać ten lay 3:3 nie za te minimalne 2 euro a np za 0.1 euro jeśli jest to możliwe to prosilbym aby ktos opisal mi jak to zrobić.
Z góry dziękuję za pomoc
Nie wszystkie rynki przechodzą w "in play". Ale nawet w tych, które są, takie sytuacje się czasami zdarzają. Kilkakrotnie widziałem jak rynek się 'nie odwiesił' po jakimś zdarzeniu. Ciężko coś poradzić.Witam, pół godziny temu zakończył się mecz Chiny-N.Zelandia. Próbowałem pohandlować na tym meczu pre-play na runku u/o 2,5, kupiłem back i czekałem na spadki, nie doczekałem się do rozpoczęcia meczu więc postanowiłem wejść na minutę w in-play. Gdy rozpoczął się mecz zakłady zostały zawieszone i tak zostało do końca meczu. Zawiesili rynek u/o 2,5, na rynku MO można było działać. Na rynku u/o 2,5 było łącznie ponad 9 tysięcy euro. Mecz zakończył się wynikiem 1:1 i ten wynik dał mi wygraną, jednak gdyby nie zawieszenie rynku wyszedłbym w 1 minucie in-play bez względu na wysokość kursu. Ponieważ wygrana została dopisana do mojego konta domyślam się, że gdyby był over to straciłbym całą stawkę. Wypacza to cały sens gry na giełdzie ???? .
Grał ktoś z Was na tym meczu? Co mogło być przyczyną zawieszenia tego rynku?
Bawię się na Betfair od pół roku ale jeszcze nie miałem takiego przypadku, często tak się zdarza?
Tak, nie wszystkie rynki są na żywo. Przy tych co są masz "ptaszka" z opisem Going in-play po najechaniu na niego.może tak być, że rynek MO jest in-play a u/o2,5 tego samego meczu już nie? po czym to można poznać przed rozpoczęciem meczu? ????