zeus0
Użytkownik
Problem możesz mieć co najwyżej Ty drogi kolego, bo nie potrafiąc skorzystać z podanej na talerzu promocji , flustrujesz się niepotrzebnie . A wystarczy od czasu do czasu używać mózgu. ????jakies problem ?
Problem możesz mieć co najwyżej Ty drogi kolego, bo nie potrafiąc skorzystać z podanej na talerzu promocji , flustrujesz się niepotrzebnie . A wystarczy od czasu do czasu używać mózgu. ????jakies problem ?
nie potrafie skorzystac ?? tzn co zle zrobilem ?? skoro support napisal mi jasno ze moge skorzystac z promocji...no powiedz co takiego zle zrobilem?Problem możesz mieć co najwyżej Ty drogi kolego, bo nie potrafiąc skorzystać z podanej na talerzu promocji , flustrujesz się niepotrzebnie . A wystarczy od czasu do czasu używać mózgu. ????
Betclick jest na dzień dzisiejszy jednym z najsilniejszych na rynku bukmacherów . I zdecydowanie ma najczęstsze i najlepsze promocje (przynajmniej raz w miesiącu 50-150 pln do wyjęcia z każdego konta. Nie czepiają sie takich drobiazgów jak wspóldzielone komputery , IP, a nawet konta bankowe . Ja osobiście przez ostatnie pół roku zarobiłem na "współpracy" z nimi blisko 10K . Kłócenie się z nimi w tej sytuacji , byłoby ostatnią rzeczą która przyszłaby mi do głowy.nie potrafie skorzystac ?? tzn co zle zrobilem ?? skoro support napisal mi jasno ze moge skorzystac z promocji...no powiedz co takiego zle zrobilem?
lol, a gowno mnie to za przeproszeniem obchodzi ile u nich zrobiles..ja u nich nie grywam wcale, czasami na pokerku jakis turek zagram..dowiedzialem sie o promocji wiec napisalem do supportu czy moge skorzystac z promocji..odpisali twierdzaco wiec spelnilem wszystkie wymogi i mialem dostac dzisiaj darmowy freebet..a co dostalem?odpowiedz ze dzisiaj sie nie kwalifikuje!!to jest profesjonalna firma ?? ZALBetclick jest na dzień dzisiejszy jednym z najsilniejszych na rynku bukmacherów . I zdecydowanie ma najczęstsze i najlepsze promocje (przynajmniej raz w miesiącu 50-150 pln do wyjęcia z każdego konta. Nie czepiają sie takich drobiazgów jak wspóldzielone komputery , IP, a nawet konta bankowe . Ja osobiście przez ostatnie pół roku zarobiłem na "współpracy" z nimi blisko 10K . Kłócenie się z nimi w tej sytuacji , byłoby ostatnią rzeczą która przyszłaby mi do głowy.
Drogi kolego . No więc skoro grywasz u nich na pokerku , to musiałeś zauważyć , że promocja jest dla graczy którzy jeszcze u nich w pokera nie grywali (jak np moja teściowa) . A nie dla starych wyjadaczy pokerowych , jak Ty ????lol, a gowno mnie to za przeproszeniem obchodzi ile u nich zrobiles..ja u nich nie grywam wcale, czasami na pokerku jakis turek zagram..dowiedzialem sie o promocji wiec napisalem do supportu czy moge skorzystac z promocji..odpisali twierdzaco wiec spelnilem wszystkie wymogi i mialem dostac dzisiaj darmowy freebet..a co dostalem?odpowiedz ze dzisiaj sie nie kwalifikuje!!to jest profesjonalna firma ?? ZAL
Gadasz ze mną dlatego , bo masz szansę się czegoś nauczyć . Pierwsza podstawowa zasada jest taka , że nie ma sensu wykłócać się z bukmacherami o warunki promocji , tylko czytać ze zrozumieniem , najlepiej wersję angielską regulaminu . Pokorne ciele dwie matki ssie , jak mawiała moja babcia ????dobra po co ja wogole z Toba gadam jak nie rozumiesz podstawowej rzeczy ze support odpisal mi dwa razy twierdzaco iz moje konto kwalifikuje sie do tego bonusa!!! i o to mam pretensje dlatego poszlo juz pare mailow..
To samo mi odpisali !! Bez komentarza...to jest kUR*** smiech na sali !!
"Witaj ******,
Uprzejmie informuję, iż zgodnie z naszym regulaminem, promocja skierowana jest do nowych Użytkowników, którzy założą swoje pierwsze konto w BetClick Poker po rozpoczęciu promocji. Dlatego też, bardzo mi przykro, ale bonus niestety nie może zostać Ci przyznany.
Bardzo proszę o zapoznanie się z regulaminem, który dostępny jest na naszej stronie pod zakładką POKER.
Z poważaniem,
Piotr
Biuro Obsługi Klient"
A przeciez 2 razy sie pytalem w piatek czy moje konto sie do tego kwalifikuje !! juz poszeedl mail z bluzgami no kur** zal
Ty kolego nie rób z siebie idioty bo jak czytam te wypociny, to trace wiare w ludzką inteligencje, tak nie zwracają uwagi na IP, a ty pewnie posiadasz 15 dowodów osobistych(fikcyjnych) i masz tyle kont, a nawet jesli by nie zwracali to tylko świadczy o tym że są Nienormalni, Jeśli według ciebie Betclick należy do najsilniejszych, to niewiem co powiesz o takich firmach jak Betfair, Pinnacle, czy Stan James? Giganci? Bo akurat Betclick w żaden sposób nie można porównać do wielu o niebo bogatszych buków.Betclick jest na dzień dzisiejszy jednym z najsilniejszych na rynku bukmacherów . I zdecydowanie ma najczęstsze i najlepsze promocje (przynajmniej raz w miesiącu 50-150 pln do wyjęcia z każdego konta. Nie czepiają sie takich drobiazgów jak wspóldzielone komputery , IP, a nawet konta bankowe . Ja osobiście przez ostatnie pół roku zarobiłem na "współpracy" z nimi blisko 10K . Kłócenie się z nimi w tej sytuacji , byłoby ostatnią rzeczą która przyszłaby mi do głowy.
Postraszyłem ich, że napiszę na forach jak się nie profesjonalnie zachowali, że Pan Robert ewidentnie mi napisał, że jestem uprawniony do bonusu, a ich regulamin nie jest jasny. Do tego dodałem, że jeśli nie dostanę bonusu to proszę, o usunięcie konta bez możliwości powrotu.Witaj Klaudio,
Dziękujemy za email
Serdecznie przepraszamy za sprzeczne informacje, jakie od nas dotarły odnośnie promocji "Freebet do 250zł" .
Pragnę zapewnić, iż nie było naszą intencją wprowadzenie Ciebie w błąd i mam nadzieję, że zaistniała sytuacja nie będzie miała wpływu na Twój dalszy udział w naszym serwisie. Pragnę poinformować, iż bonus zasilił Twoje konto w dniu dzisiejszym. Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności.
Pozdrawiam,
Robert,
Biuro Obsługi Klienta
Bonus widoczny jest zarówno jako zwiększenie salda , jak i widoczny w sekcji "mój bonus"Ja pisalem w sprawie bonusu juz x maili, dostalem kilka zapewnien, najpierw, ze bonus bedzie wczoraj na moim koncie, kolejne dzisiaj, ze bonus zostanie dopisany do kilku h. Wyslalem teraz maila, mysle, ze zadziala ???? Bonus dodawany jest do salda konta czy widoczny jest w sekcji "Moj bonus" ?