Miał ktoś sytuację że dzwonili z Betclic w temacie rozmowy z lojalnym Klientem? Co to za cudo nowe wymyślili? Coś wspomniała że rozdają bilety na wydarzenia sportowe etc.
brak w betclic już ponad rok i mogę śmiało napisać, że betclick miażdży wszystkie firmy bukmacherskie w Polsce, wybawca dla Polaków. Można porównać do takich światowych firm jak bet365 czy pinnaclesports (też taki duży rynek i bez podatków) NIe potrafię tylko pojąć, że są jeszcze ludzie którzy zostali w takim superbet czy STS, pewnie przyzwyczajenie lub jakiś sentyment.
brak w betclic już ponad rok i mogę śmiało napisać, że betclick miażdży wszystkie firmy bukmacherskie w Polsce, wybawca dla Polaków. Można porównać do takich światowych firm jak bet365 czy pinnaclesports (też taki duży rynek i bez podatków) NIe potrafię tylko pojąć, że są jeszcze ludzie którzy zostali w takim superbet czy STS, pewnie przyzwyczajenie lub jakiś sentyment.
mimo wszystko Polscy bukmacherzy to ogólnie syf, co z tego że betclic bierze podatki na siebie skoro mają dziwne zasady i np. tenisa lepiej w betclic nie grać, w przypadku kreczu jakiegoś zawodnika w meczu NIE wypłacają wygranych, nawet przy wyniki np 6:1 5:0 jak jakiś gamon skreczuje (czasami bywa tak, ze kontuzja nie jest poważna, ale zawodnik odpuszcza mecz) wczoraj np Linette odpuściła sobie. Na szczęście grałem u profesjonlego bukmachera i wypłacili wygraną. Dzięki grania tam gdzie wypłacają wygrane można więcej zarobić (nieraz mi się tak zdarzyło, że przeciwkich odpuścił mecz) i oszczędzić sobie nerwów. Może w przyszłości tą zasadę zmienią.
Betclic 1 liga nie publikuje już statystyk na oficjalnej stronie, także uważajcie na wałki typu celne strzały czy faule. Buki rozliczają sobie na podstawie jakichś wp sportowe fakty i innych komedii. Dobierają sobie staty jak im pasuje nie podając źródła, zasłaniając się "dostawcą statystyk". OPTA nie obsługuje 1 ligi. Ciekawe czy pan sponsor tytularny przyczynił się do takiej sytuacji... Uważajcie na ten scam.
Betclic 1 liga nie publikuje już statystyk na oficjalnej stronie, także uważajcie na wałki typu celne strzały czy faule. Buki rozliczają sobie na podstawie jakichś wp sportowe fakty i innych komedii. Dobierają sobie staty jak im pasuje nie podając źródła, zasłaniając się "dostawcą statystyk". OPTA nie obsługuje 1 ligi. Ciekawe czy pan sponsor tytularny przyczynił się do takiej sytuacji... Uważajcie na ten scam.
Też zabawne, że można być aż takim amatorem, żeby nie zrobić strony z legitnymi statystykami, gdzie sponsor tytularny ma takie zakłady w ofercie. Ta strona wygląda jak z początku lat dwutysięcznych, robiona przez licealistę. Ale oczywiście jakieś wpisy z social mediów na stronie widać. Parodia.