>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher BetClic - opinie

P 5,1K

pingu5

Użytkownik
Ten bukmacher jest dobry tylko pod wybrane single. Czasem mają nieco wyższy kurs na jakiegoś zawodnika. Do tego bez podatku wychodzi wtedy lepiej. No ale ich marże to żenada. Taki superbet z podatkiem wychodzi z reguły dużo lepiej. Chociaż rumun od nowego roku bardzo obniżył loty. Nie ma idealnego buka i nie będzie.
Superbet, STS, Fortuna, Betters, Betkris maja superprzewage na gospodarzy lub gości (dwa pierwsze najwieksza oferte) jezeli chcecie w kontrze zagrac remis polecam ADMIRAL BET i betclic :)

P 53,6K

Przybłęda

Użytkownik
Ten bukmacher jest dobry tylko pod wybrane single. Czasem mają nieco wyższy kurs na jakiegoś zawodnika. Do tego bez podatku wychodzi wtedy lepiej. No ale ich marże to żenada. Taki superbet z podatkiem wychodzi z reguły dużo lepiej. Chociaż rumun od nowego roku bardzo obniżył loty. Nie ma idealnego buka i nie będzie.
Dziś cała społeczność typerska powinna złożyć gratulacje panu Betcliku. Topowy mecz Barcelona - Atletico Madryt i kursy dwudrogowe na statystyki meczowe 1.75 - 1.78 :poop: Marża 13,32%.
Łapią jeleni masowo na tę rzekomą "promocję" bez podatku, tymczasem już przy dwóch zdarzeniach na kuponie (tych samych) kurs betclica 2.98, u Rumuna 3.80.
Ministerstwo i UOKiK powinno zmuszać takie złodziejskie firmy do informowania niezorientowanych klientów o nieuczciwych praktykach. Na tej samej zasadzie jak po wielu latach udało się zmusić sektor handlu do podawania obok "promocji" danych z najniższymi cenami bez promocji. Nagle ludzie zobaczyli czarno na białym, że ich "promocyjny" towar dwa tygodnie temu w cenie regularnej był tańszy.

Otrzymane punkty reputacji: +654
P 3,2K

Pirania

Użytkownik
PiS miał 8 lat na wprowadzenie podatku obrotowego, unormowanie tego sektora. Oczywiście co innego było ważniejsze. Pan Juroszek zrobił interes życia wycofując się z tego, a bukmacherzy nie wszyscy są na plusie a nawet kilku zmiotło z naszego wspaniałego rynku.
Post automatycznie złączony:

No właśnie a czemu ? PiS to był taki przeciwny firmom zagranicznym.
Kapitał zagraniczny

Otrzymane punkty reputacji: +654
M 0

Marcin7878

Użytkownik
Dajcie spokój, betclic to największe ścierwo pośród całej oferty Polskiej + zagranicznej. Różnica kursów,szczególnie na żywo,to np w betclic 1.35 , a u innych bukmacherów bez podatku 1.95. To jest jakiś kabaret, wersja demo bukmachera, a nie prawdziwe granie.

A 0

arturo44

Użytkownik
Dajcie spokój, betclic to największe ścierwo pośród całej oferty Polskiej + zagranicznej. Różnica kursów,szczególnie na żywo,to np w betclic 1.35 , a u innych bukmacherów bez podatku 1.95. To jest jakiś kabaret, wersja demo bukmachera, a nie prawdziwe granie.
Może i masz trochę rację, patrząc choćby na statystykę jakości kursów z oddsportal widać, że betclic wypada najgorzej, a najlepiej superbet: https://www.oddsportal.com/pl/odds-quality/

A 4,8K

andon

Użytkownik
Przecież ta tabela, którą wrzuciłeś pokazuje,że wypada najlepiej. Betclic 89% średnia wypłata, a reszta po dodaniu podatku po 80-81.

P 53,6K

Przybłęda

Użytkownik
Musicie wiedzieć, że Betclic ma nie tylko najlepsze kursy, bez podatku, ale przygotował dla nas - graczy coś wyjątkowego. Istny game changer 🧨💥
Promocja nazywa się SUPER KURSY i jest aktualizowana codziennie dla wybranych meczów, Jeżeli jeszcze jej nie zauważyliście w zakładce "sporty" (nie jest promowana przez marketingowców firmy), to tylko dlatego, że cwany buk doskonale wie, jakie to zagrożenie dla finansów spółki. Są już pierwsze przypadki, gdy światowej sławy Typerzy, tuzy bukmacherki z serwisu mającego "Bloga" w nazwie, zmienili swoje miejsca stałego zamieszkania, żeby grać stąd - z polskiej ziemi, ojczyzny Siemowita, Lestka, Mieszka i w tysięczną rocznicę koronacji Bolesława Chrobrego, co bił Niemca (o czym nie mówcie przypadkiem w szkole!) 👑
🔥 Dziś w hot promocji SUPER KURSY znajdziecie:

🌟 Real Valladolid vs Las Palmas - tylko w Betclic kurs aż 1.90 powyżej 27,5 fauli [u Rumuna bez promocji - kurs 2.50]
🌟 Monaco vs Reims - tylko w Betclic kurs aż 1.76 powyżej 26,5 strzałów [u Rumuna bez promocji - kurs 2.15]
🌟 Aston Villa vs Cardiff - tylko w Betclic kurs aż 2.00 powyżej 10,5 rzutów rożnych [u Rumuna bez promocji - kurs 2.17]

To nie wszystko! Możecie też połączyć te propozycje w jeden mega-wypas-kupon, żeby wygrać jeszcze więcej, a konkurencję sprytem swoim promocyjnym rozłożyć na łopatki 🦊
AKO 1,9 x 1.76 x 2.0 = odlotowe 6.69! Podczas gdy u nędznych buków z podatkiem to samo wyjdzie po psim kursie 11.66.
Nie daj się robić w konia! Graj bez podatku i z SUPER KURSAMI - opędzlujesz dwie promocje jednocześnie 😻

Otrzymane punkty reputacji: +222
czoker 219,5K

czoker

Użytkownik
Co ci ten betclick złego zrobil?
Na oko jak na powyzej mieli taki kurs w meczu Valladolid tzn, ze value mieli na ponizej ale tutaj kursów juz nie podałeś (chyba, ze superkursują jedną opcję - nie wiem)
Rogi z podatkiem superbet zostaje 1,909 ...
Grałem dzisiaj mecz kosza Słupsk - Toruń, najlepszy kurs u pl buków był 2,8 w stsie, betclick miał 2,58. Wiesz gdzie najbardziej opłacało się zagrać, prawda? W pinnacle wiadomo ale chodzi mi o polskie buki:) W stsie zostało 2,464 w Betclicku dalej było 2,58.

A 4,8K

andon

Użytkownik
Jakie macie doświadczenie z max stawkami na Betclicu na zdarzenia typowe, popularne, ogólnodostępne wszędzie? Da radę walnąć za kilka k? Kilkanaście?

P 53,6K

Przybłęda

Użytkownik
Co ci ten betclick złego zrobil?
Zlimitował. Czyli nic takiego, bo to samo, co od lat większość innych.
Na oko jak na powyzej mieli taki kurs w meczu Valladolid tzn, ze value mieli na ponizej ale tutaj kursów juz nie podałeś (chyba, ze superkursują jedną opcję - nie wiem)
Oczywiście, że kursu na opcję przeciwną nie oferują. Oni nawet w standardowej ofercie czasem boją się podać opcji "poniżej" (np. asy w tenisie), wolą omarżować rozbójniczo opcję over :poop:
Grałem dzisiaj mecz kosza Słupsk - Toruń, najlepszy kurs u pl buków był 2,8 w stsie, betclick miał 2,58. Wiesz gdzie najbardziej opłacało się zagrać, prawda? W pinnacle wiadomo ale chodzi mi o polskie buki:) W stsie zostało 2,464 w Betclicku dalej było 2,58.
Oczywiście, że znajdziesz pojedyncze wydarzenia z kursem porównywalnym. Albo nawet atrakcyjniejszym, kiedy np. spóźnią się ze zbiciem czegoś. U każdego buka coś takiego się znajdzie. Ja też podchodzę pragmatycznie, nie obrażam się na jakieś firmy, nawet jeśli któraś nie tylko zlimituje ale jeszcze oszwabi (w betclicu czasem też gram za niższe stawki, kiedy ma to sens), natomiast Ministerstwo Finansów płaci mi tutaj złotymi betcoinami za edukowanie społeczeństwa, żeby uważali na te hucznie wyświetlane w TV promocje. Jak wyżej wyliczyłem - to, co (czasem) w singlu jeszcze się opłaca albo wychodzi na to samo w porównaniu z konkurencją, przy 2-3 AKO bywa przegraną już na wstępie.

K 0

kimbus

Użytkownik

Próbowałeś z nimi pisać, ja pisałem i odpowiedzi klasyk, czyli gadanie bez podania powodu ;) a stawki mam takie, że momentami nawet za dosłownie drobne nie postawisz ;) Polecisz innego buka/

Do góry Bottom