XDDostałem blokadę stawki na zdarzenie, wyskakuje komunikat że maksymalna stawka jaką mogę zagrać na "Sumę spalonych w meczu" to ok 3 zł
Czy to normalne?
Haha to jaki jest sens obstawiać, jak nie można za większą kasę obstawić jednego zdarzeniaXD
czy limitowanie jest normalne? nowy w branzy widze
popularne sporty, wieksze ligi w normalnym buku (np takim pinnku) no to postawisz, ale tam z reguly to value nie maHaha to jaki jest sens obstawiać, jak nie można za większą kasę obstawić jednego zdarzenia
jeśli chodzi o limity to są w samej czołowce polskich buków, dwa konta zlimitowane w ciągu zaledwie kilku dni.Niestety odnośnie limitów to potwierdzam. Raptem jestem może 1200 zł do przodu na Betclic i mam już limity stawek. Słabe to.
60 zł we frreebecie wpadło, nie najgorzejCzy Typeriada na Ligę Mistrzów to opłacalny biznes? Ile mniej więcej dostaje się freebetu z tej puli jeśli zakład jest wygrany?
to się zgadza ze te kursy tragiczne ale jak ktoś gra overy w siatkówce albo koszykówce to kursy 1.85 na 1.85 i bez podatku czyli całkiem spoko często gram tam asy w tenisie i linie pozaniżane są np w asach tenisowych
Najpierw poczytaj bo niestety ale potwierdziłeś grubą niewiedzęNie wiem ziomek jak, bo robie to pierwszy raz mieli mecz rozliczać po kursie 1,0 a nie z kuponu z kursem ponad 19zi robic z niego kupon o kursie 9zl
Niestety mi też zaczęło mulić transmisję. Tnie, a nwet wgrałem nowego Windowsa. Nie wiem czy coś u mnie nie tak czy jakaś praktyka bukmachera.Od kilkunastu dni niestety tak działa, przez aplikację na komórce działa normalnie.