Dostałem blokadę stawki na zdarzenie, wyskakuje komunikat że maksymalna stawka jaką mogę zagrać na "Sumę spalonych w meczu" to ok 3 zł
Czy to normalne?
Dostałem blokadę stawki na zdarzenie, wyskakuje komunikat że maksymalna stawka jaką mogę zagrać na "Sumę spalonych w meczu" to ok 3 zł
Czy to normalne?
popularne sporty, wieksze ligi w normalnym buku (np takim pinnku) no to postawisz, ale tam z reguly to value nie ma
ale ogolnie poznales wlasnie najwazniejsza "prawde objawiona" bukmachrki, gra jest ustawiona od samego poczatku, jesli ktos zaczyna z tym zabawe w 2024 roku to dalbym mu rade nie marnuj czasu 10 lat temu byl sens sie w to bawic, teraz nie.
Witam. Czy u was też strona internetowa tego bukmachera na komputerze tak wolno się ładuje ? Nie można nic postawić, Czy tak jest wszędzie, czy tylko u mnie ?
Najgorszy bukmacher u jakiego grałem a przerobiłem praktycznie wszystkie w PL i zagraniczne. Kursy są strasznie zaniżone, a kursy na żywo to jest taka żenada,że nawet nie opłaca się tam nic stawiać. Jestem przekonany że żaden bukmacher nie ma niższych kursów na live niz betclic.
Najgorszy bukmacher u jakiego grałem a przerobiłem praktycznie wszystkie w PL i zagraniczne. Kursy są strasznie zaniżone, a kursy na żywo to jest taka żenada,że nawet nie opłaca się tam nic stawiać. Jestem przekonany że żaden bukmacher nie ma niższych kursów na live niz betclic.
to się zgadza ze te kursy tragiczne ale jak ktoś gra overy w siatkówce albo koszykówce to kursy 1.85 na 1.85 i bez podatku czyli całkiem spoko często gram tam asy w tenisie i linie pozaniżane są np w asach tenisowych