przytocze swój post z innego tematu
witam
obstawiłem w nocy zakład:
Miami Heat - Sacramento Kings
Zawodnik zdobędzie więcej niż 20 punktów : Dwayne Wade - Tak (Kurs: 1,65)
Wade rzucił 20 pkt
w regulaminie jest napisane:
Powyżej/poniżej - jeżeli łączna liczba goli/punktów itd. jest dokładnie równa określonej linii i nie ma wygrywającej linii, wszystkie zakłady zostaną anulowane.
napisałem do nich o to, po chwili rozliczyli mi zakład jako anulowany(tak jak powinno być zgodnie z regulaminem) lecz teraz znowu uznali zakład jako przegrany i zabrali mi wygraną z konta
Po pierwszej interwencji rozliczyli mi zakład jako anulowany, czyli tak jak być powinno lecz po paru godzinach zmienili decyzję i przywrócili pierwotne rozliczenie zakładu jako źle wytypowany.
Napisałem do nich na czacie i Pani(bardzo nie miła) napisała mi, że dla nich 0-20 to PONIŻEJ 20, a powyżej to 21+. Moim zdaniem bezsensu bo zakład był dwudrogowy, a więc z jakiej racji oni interpretują 20pkt jako mniej niż 20? Przejrzałem ich cały regulamin i nie mając tam nic takiego zapisanego tylko ten fragment co wczesniej zacytowałem oraz "Zakłady na powyżej/poniżej, zostają uznane za nieważne jeżeli wynik finałowy dokładnie odpowiada liczbie punktów określonej w zakładzie."
miał ktoś z nimi podobny problem? czy to ja źle interpretuje ich zapis i dobrze rozliczyli mi ten zakład jako przegrany oraz jeżeli mam rację to czy jest sens dalej z nimi walczyć