>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher BetClic - opinie

E 3

emarti

Użytkownik
Witam,
To jak to jest z tymi niby blokadami po udanych trafnie wytypowanych meczach??? Pojawiają się głosy że blokują wygrywających graczy :???: Jeżeli przypuśćmy wpłacę np. 50 zł i uda mi się w krótkim czasie zrobić z tego powiedzmy z 500 zł to czy zostanę zablokowany??? Proszę o wyjaśnienie. Człowiek od nich twierdzi że nie a Wy że tak jeszcze inni że nie. Można zgłupieć...

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Witam,
Nie jest to prawdą. Mogą się zdarzyć limity, ale to dopiero po dłuższym graniu. Znaczenie ma też co grasz. Generalnie prawie w każdej firmie możesz dostać limity czy to na konto czy na dano spotkanie.
Każda firma ma organ od ryzyka i analizowania gry. Jeśli ktoś gra w danej firmie, żeby zarabiać na pomyłkach, złych kursach i na tym się wyłącznie skupia to szybko dostanie limit. Ale tak to jest w każdej firmie. Podobnie jest przy limitach na dano spotkanie.
Irytujące jest powoli coś w rodzaju kopiowania opinii od innych, tak żeby nabić sobie post lub mający inny cel. Ostatnio koleś napisał na forum, że musiał wysyłać listy na Gibraltar w celu weryfikacji konta w William Hill. Przedstawiciel firmy chciał mu to wy rekompensować w postaci darmowego zakładu i został poproszony o login. Po sprawdzeniu historii konta okazało się, że w ogóle nie wysyłała żadnych listów... Nie wiem tylko jaki ma cel pisanie takich absurdów na forach, skoro to nie prawda, a gość otrzymał wszystkie wypłaty i przeszedł bez problemu weryfikacje. Jedyne wytłumaczenie co mi przychodzi do głowy, że ma kilka kont w WH i pech chciał, że podał to konto, na którym nie było weryfikacji...
I to może być sedno tych negatywnych opinii na forach o firmach. Największe problemy dla bukmacherów stwarzają Polacy, którzy nagminne próbują wyłudzać bonusy i darmową kasę. Zakładają po kilka kont, zaczynając od najstarszej babci po brata czy kumpla. Za pierwszym czy drugim razem może się udać wydymać buka, ale później buk wydyma nas i zablokuje kolejne fałszywe konto. Frustracja, że nie udało nam się oszukać buka jest na tyle duża, że musimy im zepsuć reputacje w internecie wpisując fałszywy obraz. Później czytamy o zablokowanych kontach &quot;za nic&quot;, limitach czy problemach z weryfikacją.
Betclic ma jedyną promocję w sieci, że mamy zakład bez ryzyka i po przegraniu dostajemy zwrot, który można wypłacić od razu. To działa jak magnes na oszustów, bo można na tym nie złą kasę zarobić, bez ryzyka. Efekt uboczny to negatywne opinie m.in o blokowaniu kont &quot;za nic&quot;....
Najlepiej samemu zweryfikować swoją opinie o tym bukmacherze - po prostu zarejestrować się. Jeśli nic nie mamy na sumieniu, nie mamy niecnych planów to spokojnie możemy długo i dobrze pograć w Betclic.

E 3

emarti

Użytkownik
Witam,

Nie jest to prawdą.
Dobrze napisane i przypomniało mi się że takie negatywne posty zdarzają się nie tylko na temat bukmacherów ale też praktycznie w każdej dziedzinie. Przedstawiciele firm wypisują podszywając się pod zwykłych użytkowników przeróżne rzeczy aby zniechęcić klientów do korzystania z ich usług. Spotkałem się z tym nie jeden raz w &quot;dziedzinach życia&quot; że tak powiem.
Kolego @Marcin-Odra bardzo mądre słowa i masz rację że najlepiej przekonac się samemu a w razie &quot;W&quot; można zamknąć konto i uruchomić gdzieś indziej.

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Z tymi multikontami to sprawa wygląda tak,że czy prędzej,czy później bukmacher zorientuje się,że został przez tego samego użytkownika naruszony regulamin,czyli założone inne konto.
Nie wiem jaki sens ludzie widzą w zakładaniu wielokrotnych kont.Jest to coś w rodzaju oszustwa.To tak jakby ktoś podał dane znajomego przyjmując sie do nowej pracy,bo nie mógł dać swego świadectwa pracy z poprzedniego miejsca,gdyz np: zwolniono go dyscyplinarnie.
Ja osobiście nigdy nie miałem żadnych problemów z bukmacherami.
Powód? Po prostu w danej firmie mam jedno konto.
Zakładanie nowych kont dla bonusa jest bezmyślnościa.
Przecież większośc firm dla swoich klientów przygotowuje specjalne oferty bonusowe co jakiś czas i rozsyła je droga mailową.
Często ,choć niekoniecznie zawsze ,korzystam sobie z takich ofert,ponieważ niektóre z nich są dla mnie na równi atrakcyjne z ofertami dla nowych graczy.
I tyle w temacie.Proste.

S 0

stfurca

Użytkownik
Promocja przy pierwszej wpłacie była dosyć ciekawa. Niestety bukmacher ma mało opcji na ofertę live. Największy minus to moim zdaniem ich umowa z Netellerem. Jeżeli ktoś raz nieopatrznie wpłaci tam przynajmniej raz taką metodą pieniądze nie ma opcji na wypłatę inną metodą. Przy wypłacie mniejszych kwot 25PLN prowizji Netellera psuje tam zabawę. ????

K 0

kplizga89

Użytkownik
Nie trzeba zakłądać wiele kont aby być osądzonym o multikonta , poresztą na stronie xxxx.pl znalazłam wiele informacji gdzie betclic konfiskuje pieniądze , bierze jakieś opłaty za wypłaty Vipom (również ich limituje) na innych forach też są różne informacje.
Ja miałam konto z miesiąc , nigdy nie zagrałam więcej niż 500zł !!! zawsze 300-400zł , na początek dostałam limit 500zł , bo wpisałam wyższą stawkę omyłkowo i wyskoczyło na czerwono ale grałam dalej , w końcu za 2 tygodnie limit zmniejszono na 20zł , chciałam wypłacić pieniądzę noi podjełam się weryfikaji - dowód osobisty , rachunek , zrzut moneybookers + rozmowa telefoniczna , czekałam bardzo długo , na koncie miałam 2200zł , po jakimś czasie dostałam odpowiedz że nie otrzymam pieniędzy bo złamałam regulamin i jakiś tam punkt wysłali , napisali również że moje konto jest powiązane z wieloma innymi kontami oraz na czacie doradzali mi żebym sobie poszła na policje ( mam zapis tej rozmowy)!!! teraz każdego ostrzegam przed trzymaniem tam dużych kwot i odradziłam już nie jednemu tego bukmachera , konto jest 100% pierwsze moje konto , wczesniej grałam jeszcze na Bwin i Bet365. Sprawę zgłosiłam do ecogra ale wg komentarzy i informacji nie ma sensu tam pisać bo i tak nikomu nie pomogli!!!

L 105

legolas

Użytkownik
Nie polecam zdecydowanie tej firmy, chamstwo i arogancja obsługi na live czacie niespotykana, czas rozwiązywania problemów na koncie dużo dłuższy niż regulaminowe 24 h. Do tego dziwna interpretacja własnego regulaminu i bonusu na zakłady na komórkę, wszystko to skłoniło mnie do zamknięcia konta w tym śmiesznym &quot;bukmacherze&quot;.
Nie polecam !

O 1

omahahilo

Użytkownik
Jak widać każdy ma odmienne zdanie na temat tego bukmachera.
Na temat zakładów nie wiele mogę napisać bo nie gram w zakłady, ale często gram w kasynie betclic. Gram tam od 3 lat i złego słowa na temat tej firmy w życiu bym nie powiedział. Wpłacałem i wypłacałem wiele razy, zawsze szybko wygodnie i bez najmniejszych problemów. Wiem tylko ze za 1 razem gdy wypłacałem prosili tylko o kopie dowodu osobistego TYLKO dowodu bez żadnych rachunków, faxów i innych pierdół których osobiście nie lubię. Jest to jedno z moich ulubionych kasyn, często udaje mi się tam coś wygrać, wypłaty na MB do kilku godzin. Osobiście wszystkim POLECAM

przemek-1992 28

przemek-1992

Użytkownik
Ja też polecam Betclic. Obsługa live miła i fachowa, wypłaty na konto w max. 2 dni. Nie zgadzam się z opiniami że ten buk robi problemy itp.Moje zdanie jest takie że jak grasz normalnie,nie próbujesz żadnych przekrętów to problemów nie ma.
Zdecydowanie polecam grę w Betclic.

maps 24

maps

Użytkownik
Cześć, a propos limitów:
Rejestracja w Betclic 4 lutego.
1 bet: Arles - Monaco typ 2 eh-1 100 zł @ 3.8
2 bet: Austria - Włochy (hokej kwal. IO) typ 1 100 zł @ 2.1
Dzisiaj mam limit 10 zł
Pozdr.
Zapomniałem dodać, że nawet nie dali mi szansy tego przegrać...

Otrzymane punkty reputacji: +2
dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
6 lutego zakład live 17 minuta meczu Portugalia-Ekwaor.Jest 0:1.
Stawiam 300 zł na over 3,5 za @1,85.
System Betclic informuje,że mogęzagrać ,ale max. stawka 100 zł.
Dziękuję za współpracę.Koń by się uśmiał.Zakład czysty,mecz choć towarzyski to bez żadnych przyjacielskich układów.
Jak ktoś nie jest w stanie przyjąć niezbyt wygórowanej kwoty za zakład bez podtekstów to niech nie zawraca głowy bombardując skrzynkę promocyjnymi mailami.

maps 24

maps

Użytkownik
Cześć, a propos wyplat:
w związku z limitem postanowiłem wypłacić kasę.
Po 2 dniach była na Skrillu (wliczając weryfikację)
Pozdr.

simon999 11

simon999

Użytkownik
Jak tam u nich wygladaja limity ? Glownie gram tenisa, stawki od 50 do 400 euro, raczej single. Zmeczony juz jestem limitami po 2 tygodniach gry...

R 2

rudaslaska7

Użytkownik
witam, jakis czas temu (rok,moze dwa - niepamietam) zamknałem konto w betlick.
czy rejestrujac sie ponownie na te same dane dostane bonus bez ryzyka czy nie ?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
witam, jakis czas temu (rok,moze dwa - niepamietam) zamknałem konto w betlick.
czy rejestrujac sie ponownie na te same dane dostane bonus bez ryzyka czy nie ?
a brałeś jakieś bonusy podczas pierwszej rejestracji ?
Jak nie to masz realne szanse aby dostać ten bonus.

Do góry Bottom