>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher BetClic - opinie

maps 24

maps

Użytkownik
Jak tam u nich wygladaja limity ? Glownie gram tenisa, stawki od 50 do 400 euro, raczej single. Zmeczony juz jestem limitami po 2 tygodniach gry...
Moim zdaniem zapomnij, ja dostałem limit po 2 betach po 100 zł.
Patrz post wyżej.

Pozdr

typpero 71

typpero

Użytkownik
Update regulaminu
Od 5 marca bodajże wprowadzili jakieś poprawki/zmiany do regulaminu.

Ktoś wie, co tam nowego się pojawiło?

capoeirista92 8

capoeirista92

Użytkownik
Jak wygląda rozliczenie tenisa w BetClicu, jeśli mecz został odwołany? Chodzi mi o kupon wielokrotny i odwołany mecz Venus Williams z Anabel Mediną Garrigues.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Słabo ostatnio wygląda rozliczanie kuponów. Szczególnie z tenisa. Czasami muszę czekać naprawdę długo zanim cokolwiek rozliczą. Prędzej tego nie było.

B 0

beren84

Użytkownik
Witam
Co w przypadku gdy na koncie nie będzie środków a minie 12 miesięcy ? Bo gdyby były, to pobierana jest opłata, a jeżeli nie to co się dzieje ? Usuwają konto ?
Z góry dzięki za odpowiedź.

damianres 170

damianres

Użytkownik
nikomu nie polecam tego bukmachera. Wygrałem w pierwszym zakladzie ponad 400zl i od razu klopoty z wyplata;/ co chwile wycofuja mi wyplate. mialem tez sytuacje ze po wygraniu zakladu zostal on anulowany... Nikomu nie polecam.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Co w przypadku gdy na koncie nie będzie środków a minie 12 miesięcy ? Bo gdyby były, to pobierana jest opłata, a jeżeli nie to co się dzieje ? Usuwają konto ?
Jeśli nie ma środków to nic się nie dzieje, nie ma żadnych opłat, nikt nie zamyka konta.

G 0

gosztu

Użytkownik
nikomu nie polecam tego bukmachera. Wygrałem w pierwszym zakladzie ponad 400zl i od razu klopoty z wyplata;/ co chwile wycofuja mi wyplate. mialem tez sytuacje ze po wygraniu zakladu zostal on anulowany... Nikomu nie polecam.
A może coś jest nie tak z danymi twojego konta? Ja nigdy nie miałem tam problemów z wypłatą, chociaż pamiętam, że kiedyś przed wykonaniem przelewu zażądali ode mnie skanu dowodu.

F 0

franco78

Użytkownik
gram w ruletkę (tylko live) nie tylko u tego buka. Tylko tutaj przytrafiają się dziwne rzeczy. Jeden przykład: obstawiam za bardzo niską stawkę zero i zero pada. Nagle okazuje się, że .... rzut został anulowany, z powodów technicznych systemu!!!! Pal sześć moje trzydzieści parę złotych wygranej, ale gość obstawiał też zero i wygrałby ponad 1000 euro. Zaczął się pieklić przez czat, ale krupierka odesłała go, podając tylko godzinę i numer rozgrywki. Żenada....
Dzieją się tam też inne perełki. Nie piszę tutaj o ciągu 15 spinów na jednym kolorze, później zero i powtórka z rozrywki. To zdarza się wszędzie.
Mam radę, jeśli grasz i zaczynasz przegrywać na wszystkich systemach zrób kilkudniową przerwę. To o dziwo zawsze pomaga. Jeszcze jedna rzecz- grajcie o ile to możliwe przed 15.00. Później zdarzają się cuda-wianki.

dawidekzks 16

dawidekzks

Użytkownik
W temacie Wpłaty / wypłaty chyba za bardzo pochwaliłem betclic, bo już jadą swoje...mój zakład nie został rozliczony już od 30 godzin, niby mieli jakieś problemy, ale zapewniali, że dzisiaj rano hajs będzie się zgadzał na koncie, a tymczasem wciaż widnieje jako nierozliczony.

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Nie polecam, zrobiłem przelew przez przelewy 24, czekam już 2 dni i dalej nic. Jak najdalej od tego bukmachera!!
Sprawdź czy omyłkowo nie wpisałeś nieco innej kwoty logując się do banku niż od tej którą deklarowałeś,okładnie tej,która wysoczyła w oknie PRZELEWÓW 24 Z 6-cyfrowym numerem transakcji.
Nawet jeśli pomyliłeś się o kilka grosików to wpłata nie będzie przyjęta a serwis P24 odesle Ci kasę na konto bankowe potrącając 2 zł prowizji.

Druga sprawa to gdy wypełniałeś przelew na stronie swego banku mogłeś wpisać bądź przekleić nieprawidłowy nr transacji P24-...-...
Tutaj jak nr wygenerowany przy otwarciu okna P24 będzie inny od tego,który wpisałeś wypełniając formularz przelewu na stronie banku w tytule transakcji to też kasa nie dojdzie,ale nie zginie.

Proponuje żebyś zadzwonił do Przelewy 24.Spisz sobie z historii rachunku nr transakcji i kwotę.Pomogą Ci to wyjaśnić.(61)847-52-64, (61) 642-93-43

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Najgorszym mankamentem zauważyłem w Betlcic, już poraz drugi, jak robię przelew z konta bankowego, do nich 24/h nocą tak o północy, to mimo że pieniądze znikają z konta.. to pieniądze na koncie gracz są dopiero rano i nie mogę puścić meczy nocnych, miałem już tak drugi raz.. osobiście polecam buka, bo ma dość ciekawe opcje, ale z tymi przelewami mógłby coś zrobić by tak nie było ;)

Do góry Bottom