podziele sie wrazeniami z gry u tego buka:
plusy
- wyplata na mb do 24h,
- raz na jakis czas dobry kurs, ale tylko wtedy, gdy zaśpia ze zmianą kursów (glownie zdarzenia dwutorowe)
- szybkie rozliczanie zakladow, chyba nawet przed koncem meczu, gdy zaklady przykladowo na polowe etc.
- przyzwoity bonus
- wyszukiwarka zdarzen
- wiecej niz przecietna oferta zdarzen
no i to by bylo na tyle
minusy:
- niekompetentny support - znam przyklad znajomego,w ktorym pomimo weryfikacji konta 2 lata temu, zazadano ponownej weryfikacji, ze wzgled na pierwsza wyplate, mozna to zrozumiec, ale cala ta sprawa trwala 2 tyg, najpierw samodzielne dowiadywanie sie, ze trzeba dosylac dodatkowe dokumenty, nagminne przekraczanie 48h terminu weryfikacji, support niedoinformowany, a odpowiedzi zdawkowe, bardzo nieprofesjonalne podejscie do klienta, sam z nimi nie rozmawiam, bo czytanie fragmentow regulaminu nie daje mi odpowiedzi w konkretnej sprawie
- stosunkowo wysokie marze
- pomimo slabych kursow i calkiem sporej marzy, szybko nakladaja limity, po wygraniu okolo 2 tys, dostalo mi sie limity rzedu 20-200 pln, ; widac, ze model oparty nie na uzyskiwaniu korzysci z wysokich obrotow, lecz na polityce przeciwko graczom - wygrywasz - wypadasz, co zreszta charakteryzuje wielu bukmacherow, typowy bukmacher nieprzychylny graczom wygrywajacym
- brak okreslonego odgornie limitu, tzn. dopiero po obstawienu mozna sie dowiedziec, czy sie go nie przekroczylo
- gdy kurs lekko poza rynkiem, nalezy uwazac, bo zdarzalo mi sie, ze anulowali zaklady - nie informuja o tym mailowo
- stosunkowo duzo bledow przy wystawianiu kursow
----------------------------------------------------
wlasciwie fakt szybkich limitow dyskwalifikuje go z miejsca, aby mozna bylo go okreslic mianem powaznego, powiedzalbym, ze jest to bardziej taki reakracyjno-kolorowy bukmacher, ale fakt slabych kursow sprawia, ze taka reakracja o wiele za duzo kosztuje niz to jest u konkurencji, wiec oprocz bonusa i tego, ze czasem jakis dobry kurs sie pojawi, to nie ma tam czego szukac - jest o wiele wiecej ciekawszych miejsc do obstawiania...