expekt-betclic
Użytkownik
Spróbuj wyczyścić ciasteczka.Czy ktos jeszcze ma problem z zalogowaniem sie ? Przy probie zalogowania wyskakuje okienko z potwierdzeniem regulaminu, ale potem mnie nie loguje ...
Spróbuj wyczyścić ciasteczka.Czy ktos jeszcze ma problem z zalogowaniem sie ? Przy probie zalogowania wyskakuje okienko z potwierdzeniem regulaminu, ale potem mnie nie loguje ...
Pomoglo, dzieki bardzo.Spróbuj wyczyścić ciasteczka.
Musiałeś napisać wiadomość z maila, z którego nie rejestrowałeś się u nas. Innego wytłumaczenia nie ma. Dodatkowe pytania mają służyć jedynie temu, żeby zabezpieczyć Twoje konto przed osobami, które nie powinny mieć do niego dostępu - to chyba dobrze.Uprzejmie informuję, że w naszej bazie danych nie ma konta zarejestrowanego pod takim adresem mailowym. W związku z tym, zlokalizowanie Twojego profilu na chwilę obecną jest niemożliwe. Bardzo proszę o ponowny kontakt, korzystając z adresu e-mail, zarejestrowanego na Twoim koncie, wpisując w treści wiadomości dane takie jak:
Login
Imię i nazwisko
Datę urodzenia
Podanie adresu email, który jest zarejestrowany w naszym serwisie
Szkoda, że nie chcieli numeru i smak prezerwatywy, którą nakładam przed stosunkiem
Ja weryfikowałem tylko przez prawo jazdy i rachunek za towar.Potwierdzę opinię Legionisty : Kaszanka dla dzieci.
Teraz do każdego konta wymagane jest zdj dowodu przy twarzy , rachunek , wyciąg z banku który trzeba zamówić , zapłacić i czekać kilka dni i wypłacają tylko na konto bankowe. Akurat ja wpłącałem bankiem bo chciałem skorzystać z bonusu , potem przeszłem na SKRILL i rozmawiałem z Nimi bo dzwoniłem czy tak można.Otrzymałem odpowiedź ,że mogę i nie ma problemu.Chyba dlatego ,że miałem tylko przegrane zakłady.Po tym wszystkim zdążyłem zagrać 1 zakład za naprawdę małą kwotę. Dostałem limit 200 i emaila z ponowną weryfikacją, Z tego co czytam na s innych forach to każdy tylko się skarży.
Teraz ponownie zakładam konto w banku bo stare zamknąłem ,teraz chcę odzyskać chociaż depozyt jak nie zabiorą mi wygranej choć dostałem odpowiedź , że wypłącą także ok.
Chyba im cienko idzie w tym roku...
Ja dostałem równie idiotycznego maila jak kolega wyżej ale ze Sportingbet. Bardzo podobny tekst ????Musiałeś napisać wiadomość z maila, z którego nie rejestrowałeś się u nas. Innego wytłumaczenia nie ma. Dodatkowe pytania mają służyć jedynie temu, żeby zabezpieczyć Twoje konto przed osobami, które nie powinny mieć do niego dostępu - to chyba dobrze.