ramzesa
Forum VIP
Nie żadną linią. Skończ pisać głupoty. Nawet jeden z userów, który nie jest moderatorem zwrócił Ci uwagę. NIE PISZESZ NIC KONKRETNEGO!nie bardzo widzę związek, sugerujesz że muszą się udać na leczenie bo tak to rozumiem, też tak uważam na pewno mniej ludzi przekręcą
ledwo napisałem parę postów i zauważyłem że jeśli nie są one zgodne z linią moderatorów i adminów to jestem albo odsyłany na leczenie albo są kasowane, z tego wynika że panuje tu straszne kolesiostwo,
spojrzałem także na pierwszy z brzegu ranking buków i owy Betclic mieści się w gupie D- do D+ : słabi bukmacherzy, kiepscy z pewnym ryzykiem dla środków graczy, słaba jakość obsługi, etc., czyli nic dodać nic ująć
Opis swoją historię. Napisz dokładnie co zrobiłeś, jak zostałeś "oszukany". Dlaczego nie chcesz tego zrobić? Z jednej strony wylewasz jednozdaniowe wypowiedzi na forum, ale później, gdy proszony jesteś o rozwinięcie to piszesz, że nie musisz tracić czasu na opisywanie tego wszystkiego. Po co w takim razie udzielasz się w tym temacie, skoro nie chcesz w sposób merytoryczny pomóc innym użytkownikom w wyrobieniu zdania na temat danego bukmachera?
Proszę Cię o DOKŁADNE opisanie sytuacji.