jeśli chodzi o obrót to sprawdzajcie w Cashier w zakładce Transfer czy możecie przelewać kasę na Sport, Poker itp. jeśli tak, to obrót został wykonany i wypłatę też możecie śmiało zlecić. przed wykonaniem obrotu transfer jest niemożliwy. u mnie w Transferze były same zera aż do uzbierania 200 Comp Points.
hahaha ???? ja zrobiłem 400 comp bo tak kazali 50x80 i miałem 67 euro czyli 17 do wyplaty ???? chciało się dociągnąć do 100 to też poszło się bujać ????
hahaha ???? ja zrobiłem 400 comp bo tak kazali 50x80 i miałem 67 euro czyli 17 do wyplaty ???? chciało się dociągnąć do 100 to też poszło się bujać ????
narazie nic nie ma, ale w meilu napisali mi ze moje 570$ bedzie do 72 godzin począwsze od 1 dnia roboczego, wiec maja czas teoretycznie do srody. Póki co pending
jeśli nie kantowałeś i nie założyłeś kilku kont, to nie powinno być problemu. kasyna z sieci playtech to porządne firmy. ja do tej pory nigdy nie miałem problemów z wypłatą z no-deposit bonusów.
EDIT: przed chwilą skończyłem rozmowę z supportem. w piątek jeszcze wysłałem im dokumenty, Laura potwierdziła dziś ich otrzymanie i powiedziała, że wypłata powinna jeszcze dziś być na moim netellerze. co więcej - jeśli nie będzie to mam do niej napisać jeszcze raz ????
Podczas godzinnej rozmowie , Laura powiedziała że dokumenty otrzymała a wypłaty mam się spodziewać w piątek .. zapytałem o powód nie podała , powiedziałem że innym mówiła że dzisiaj , powiedziała że jednak nie...
I tyle... coraz mniej wierzę w wypłatę..
Witam serdecznie, to moj pierwszy post. ja zlecilem wyplate 737 $, rozmawialem wlasnie z Mojo na chacie, napisal(a) ze dzial finansowy bedzie sprawdzal gry, obrot itp, jak wszystko bedzie ok to wyplaca, jak nie to napisza do mnie.