>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betboo 50 usd nd

Status
Zamknięty.
S 24

snuz123

Użytkownik
tak potwierdzam zapytałem w imieniu kogoś tam kto o to pytał, zapraszam na główną stronę mam nowe promo !

T 0

tomkasz

Użytkownik
jeśli chodzi o obrót to sprawdzajcie w Cashier w zakładce Transfer czy możecie przelewać kasę na Sport, Poker itp. jeśli tak, to obrót został wykonany i wypłatę też możecie śmiało zlecić. przed wykonaniem obrotu transfer jest niemożliwy. u mnie w Transferze były same zera aż do uzbierania 200 Comp Points.

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Miałem 500 euro, odjęli mi 50e bonusu, chciałem dograć do tych 500 i wypłacić, ale niestety wtopiłem wszystko ????

L 0

lektorbmx

Użytkownik
hahaha ???? ja zrobiłem 400 comp bo tak kazali 50x80 i miałem 67 euro czyli 17 do wyplaty ???? chciało się dociągnąć do 100 to też poszło się bujać ????

D 0

dawid-6804

Użytkownik
hahaha ???? ja zrobiłem 400 comp bo tak kazali 50x80 i miałem 67 euro czyli 17 do wyplaty ???? chciało się dociągnąć do 100 to też poszło się bujać ????
hmm ja zleciłem wszystko co miałem i nie zostawiłem 50 bonusowych euro , ciekawe co z tym zrobią może 50 mi cofną , albo wypłacą wszystko :jezora:

johnyjohn 0

johnyjohn

Użytkownik
Miałem 500 euro, odjęli mi 50e bonusu, chciałem dograć do tych 500 i wypłacić, ale niestety wtopiłem wszystko ????
Jak bym tyle ugrał to bym na pokerka przelał... Całkiem niezły bankroll ???? 0.50$/1.00$ NL można grać...

C 0

ciepeche

Użytkownik
narazie nic nie ma, ale w meilu napisali mi ze moje 570$ bedzie do 72 godzin począwsze od 1 dnia roboczego, wiec maja czas teoretycznie do srody. Póki co pending

T 0

tomkasz

Użytkownik
jeśli nie kantowałeś i nie założyłeś kilku kont, to nie powinno być problemu. kasyna z sieci playtech to porządne firmy. ja do tej pory nigdy nie miałem problemów z wypłatą z no-deposit bonusów.
EDIT: przed chwilą skończyłem rozmowę z supportem. w piątek jeszcze wysłałem im dokumenty, Laura potwierdziła dziś ich otrzymanie i powiedziała, że wypłata powinna jeszcze dziś być na moim netellerze. co więcej - jeśli nie będzie to mam do niej napisać jeszcze raz ????

C 0

ciepeche

Użytkownik
mi też właśnie przed chwilką laura powiedziała że dokumenty są i żebym sprawdzil swoje konto jeszcze dzisiaj później... ;)

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Podczas godzinnej rozmowie , Laura powiedziała że dokumenty otrzymała a wypłaty mam się spodziewać w piątek .. zapytałem o powód nie podała , powiedziałem że innym mówiła że dzisiaj , powiedziała że jednak nie...
I tyle... coraz mniej wierzę w wypłatę..

L 0

lupusek

Użytkownik
Witam serdecznie, to moj pierwszy post. ja zlecilem wyplate 737 $, rozmawialem wlasnie z Mojo na chacie, napisal(a) ze dzial finansowy bedzie sprawdzal gry, obrot itp, jak wszystko bedzie ok to wyplaca, jak nie to napisza do mnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom