kurus-i
Użytkownik
No kokosów niema,ale nie dziwne bo tak to by byli bankrutamiJeżeli chodzi o punkty comp to jest to jakaś paranoja jak dobrze spojrzałem. Za każde ugrane 100 000 punktów gracz otrzymuje tylko 1 dolara. pozdrawiam
No kokosów niema,ale nie dziwne bo tak to by byli bankrutamiJeżeli chodzi o punkty comp to jest to jakaś paranoja jak dobrze spojrzałem. Za każde ugrane 100 000 punktów gracz otrzymuje tylko 1 dolara. pozdrawiam
musisz dograć di 400 comp pointsow zeby moc zlecic wyplate , przynajmniej ja tak mam ????co bzdura to już nic nie kumam, mam 206 i nadal wisi mi bonus, zniknie czy grać dalej ?
czekam z 15 min
ja jak wyżej pisałem zleciłem wypłate 520 euro obrot x80 wykonany , dostalem od nich e-mail w którym napisali żebym im wysłał dane osobowe wysłałem im dla potwierdzenie skan dowodu osobistego , napisali także że wypłaty realizują od poniedzialku do piątku i że w tych dniach w przeciągu 72 godzin pieniądze powinny być na moim moneybookers :spokodfhgfh: Teraz tylko czekamTak patrze, czytam ze sporo osob wygralo i zrobilo obrot x80 ???? ))) fajnie, tylko zeby z tego nie bylo ze cos zaczna niechetnie wyplacac ????
No własnie gdzie jest ten baner?? Poza tym mozna sie zarejestrowac bezposrednio na stronie betboo i zagadac o te 50 dolców??sorry za tyle postów ale chybajuż jednak po promocji, nie ma tego bannera już na geobonus z linkiem i dupa , tak więc jeszcze czekam aż ktoś nowy zalozy konto i sam powie jak jest
Podbijam, jak ugralem tylko 200 punktow - ale wplace depozyt to moge wyplacic od razu czy cos mi sie poj$$@$?Skladal tam ktos juz depozyt po wplaceniu kasy calosc jest widoczna czy tylko depozyt w zakladce wyplata??
To lepiej podaj całą nazwe strony gdzie ten baner znalazłeś. Jesli mozesz oczywiscie. pozdrobaner gdzies zniknal ale go odnalazlem, link spod banera jest taki - dla adminow, to nie reffer, kasyna playtech nie maja refferow, mozna kasyna polecic tylko poprzez maila
http://www.betboo.com/view.aspx?id=2641