>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Betano

M 0

michalzabc

Użytkownik
Polecam tego buka weryfikacja prosta wyplata takze dosc dobra oferta live polecam
Kolego, ile czekałeś na autoryzacje wypłaty?

Kurde, w b365 po takim czasie od zlecenia wypłaty już pieniądze trwoniłem, a tutaj nawet mi nie zaakceptowali jeszcze. ????

over-bet 915

over-bet

Użytkownik
Nie polecam, chyba ze do zabawy po 10-50 zł.
firma dla amatorów,
Jak coś wygrasz to limit tego samego dnia.
Nie polecam

karolpdk 163

karolpdk

Użytkownik
Hm... Wpłaciłem 200 zł grałem stawkami 500-1000 zł wypłaciłem 3k i bez limitów jeszcze więc to nie trafia każdego.

karolpdk 163

karolpdk

Użytkownik
Za szybko ich pochwaliłem po kolejnej wygranej z NBA dostałem limity na tą dyscyplinę dokładnie 21 złotych maksymalna stawka. Śmieszni są wypłacam cała kasę i uciekam z tego buka. Jak ktoś tu wyżej napisał firma dla amatorów.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
O limitach zostało sporo napisane. Wygrałem dużą sumę w zeszłą sobotę, to teraz wyjechali z działem ryzyka, że nie mogą udzielać informacji i że skontaktują się niezwłocznie drogą mailową, jak już się wszystko wyjaśni. Dostałem limit... Super, zdarza się - liczyłem się z tym. Chcę jednak dostać swoje wygrane pieniądze. Nie jest to mała suma, a czekam na 5-ty dzień.
Co to jest ten cały dział ryzyka? Sprawdzają czy się ugadałem z Melo, Thomasem i Haywardem na to, żeby rzucili overy? :grin:
:zoltakartka: - za limit. W powietrzu &quot;wisi&quot; druga żółta. Ile można czekać...

karolpdk 163

karolpdk

Użytkownik
O limitach zostało sporo napisane. Wygrałem dużą sumę w zeszłą sobotę, to teraz wyjechali z działem ryzyka, że nie mogą udzielać informacji i że skontaktują się niezwłocznie drogą mailową, jak już się wszystko wyjaśni. Dostałem limit... Super, zdarza się - liczyłem się z tym. Chcę jednak dostać swoje wygrane pieniądze. Nie jest to mała suma, a czekam na 5-ty dzień.

Co to jest ten cały dział ryzyka? Sprawdzają czy się ugadałem z Melo, Thomasem i Haywardem na to, żeby rzucili overy? :grin:

:zoltakartka: - za limit. W powietrzu &quot;wisi&quot; druga żółta. Ile można czekać...
Miałem to samo. Najpierw standardowo poprosili o skan dowodu osobistego myślę luz wysyłam. Po chwili że jeszcze będzie rozmowa telefoniczna zdziwienie ale okej dzwonią mi i wszystko okej już niby przelew zostanie mi wysłany na skrilla. Czekam, dzień dwa (gdzie na np Unibet trwa to 5 minut) trzeciego dnia pisze do Nich a oni że zaraz to sprawdzą. Po chwili dostaje mejla że dział ryzyka prosi jeszcze sscreenshot konta mooneybookers. Dobra wysyłam. Dopiero po tym następnego dnia dostałem swoje pieniądze. No i tak jak pisałem wyżej już dostałem limity na granie enbijej po dwóch trzech większych wygranych.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Dobra, wszystko wyjaśnione. Wczoraj skonsultowałem się z agentem na czacie. Okazało się, że po prostu nie przeszedłem weryfikacji, gdyż... osoba, która była odpowiedzialna za wysłanie dokumentów po prostu tego nie zrobiła. Rozumiem to - może zdarzyć się każdemu. Pieniążki już doszły na konto, więc jest git. Próbowałem coś zagadać o limity, ale zasłaniali się działem ryzyka. No nic, jeszcze spróbuję pogdać z supportem o limitach. Szanse nikłe, ale może się uda.
Edit: Pieniądze doszły, z limitami spróbuję jutro za dnia. To teraz mi zaimponowali. ????

karolpdk 163

karolpdk

Użytkownik
Jestem w tej chwili w mega pozytywnym szoku. Napisałem mejla do supportu odnośnie tych limitów i dosłownie parę minut później dostaje odpowiedź o zniesieniu mi limitów.

????

NalepOne działaj.

Otrzymane punkty reputacji: +4
M 0

mazik11

Użytkownik
Witam,
Mam pewien problem, mianowicie założyłem konto w Betano, wpłaciłem 200 zł i dostałem bonus. Pierwszy zakład postawiłem za 400 i wygrałem, miałęm 1800 zł na koncie. Potem drugi zakład postawiłem za 500 zł i zostałem zlimitowany do 4 zł! Zostało mi 1100 do obrotu więc postawiłem ponad 300 zakładów żeby obrócić bonus. Po obróceniu bonusu zleciłem od razu wypłatę ( zlecenie wypłaty 28.02 ) po czym nastąpiła weryfikacja, oczywiście bardzo szczegółowa po czym dostałem informację że pieniądze przekazane zostały do działu wypłat, więc myślę Sb spoko na następny dzień będą pieniądze. A tu psikus. Do dzisiaj nie została zrealizowana wypłata. Jak piszę do nich maile to dostaję odpowiedz że dział ryzyka sprawdza moje konto, ale ile można sprawdzać? Przez trzy tygodnie ciągle sprawdzają moje konto? Może ktoś podpowie jak rozwiązać tą sprawę, bo to już nawet przestaje mnie śmieszyć.

pagni 138

pagni

Użytkownik
Nie grać pierwszego zakładu za 400 zł ! buki to nie działalność charytatywna po to Ci dają bonus byś pograł u nich trochę dłużej niż 3 zakłady ;-)

M 0

mazik11

Użytkownik
Może i nie są działalnością charytatywną, ale powinni też zrozumieć graczy którzy chcą grać za większe stawki.
Dzisiaj dostałem maila od Betano w którym poinformowali mnie że pogwałciłem ich regulamin i zamykają mi konto i zwrócą mi tylko depozyt który wpłaciłem! Trzeba nazwać rzeczy po imieniu! To złodziejstwo i nic więcej! Zdecydowanie nie polecam tego bukmachera! Może ktoś miał podobną sytuację i podpowie jak odzyskać wygrane pieniądze od nich!?

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
jaka charytatywna?wpłacił normalnie swoje pieniądze, dali mu bonus (sami taką ofertę dają) gra za ile mu się podoba, no chyba że mają w regulaminie że nie można obracać bonusa za stawkę którą postawił ale w to wątpię.myślę że chodzi o te 300 takich samych zakładów(chyba że kolega czegoś nie mówi) w tym momencie lepszym rozwiązaniem było z nimi pogadać o tych limitach i bonusie jaki został do obrotu (zniesienie go przynajmniej do czasu wykonania, lub niezwłoczne żądanie wypłaty wszystkich wygranych pieniędzy +depozyt ew. z odjęciem bonusa który przyznali) Nowe buki lubią pogrywać nieczysto, tam nie ma takiej swobody jak w starych popularnych bukach.Po prostu trzeba uważać z każdym montingiem, jeśli robią jakieś problemy trzeba z nimi najpierw pogadać a nie działać na własną rękę, bo właśnie tak wpuszczają w maliny powołując się na regulamin.Macie zresztą parę postów wyżej sytuację z limitami, które zostały zdjęte po prośbie.

pagni 138

pagni

Użytkownik
Po prostu wiem że buki tego nie lubią i tyle, niech wpłaci swoje 400 i zagra za 400 takich to lubią, zresztą jak chce za takie stawki grać niech idzie do pinka to i większy kurs będzie !

M 0

mazik11

Użytkownik
Kolego TommyTSW, ja nie stawiałem 300 takich samych zdarzeń, bo to byłoby nawet nie możliwe, po prostu musiałem postawić ponad 300 zakładów na różne zdarzenia. I pierwsze co zrobiłem po nałożeniu limitu to napisałem do nich. Oczywiście odpowiedz była, że nie mogą mi znieść limitu.

L 3,1K

loveparade

Użytkownik
całkiem fajna strona i niezła oferta...to by było na tyle dobrego jesli chodzi o tego buka. Wpłacilem tam 100zł i zagralem jeden mecz z kosza. I wiecie co dalej? dostałem limit.
To wypłacamy kase, ale wyplata pieniędzy to droga przez mekke. Narpiew wyslalem im screny dwodu i wyciag z banku, ale to za mało, pozniej rozmowa telefoniczna, tez za mało, no to musiałem wysyłac zdjecie twarzy z dowodem i dopiero po 1.5 tygodnia przesłali mi 180zl ( 20zl prowizji) podsumuje to bardzo krótko..takieg gowna w sieci nie spotkałem. Co to za buk ktory daje limit po jednym marnym zakładzie? po co to gowno wogole istnieje

Do góry Bottom