Masz jakieś błędne info. Nie dalej niż przedwczoraj zrealizowałem wypłatę na kwotę 40 złotych! Polecam korzystanie z portfeli elektronicznych. To podstawa dla tych, co często grają u buków. Przez wypłaty na konto bankowe możesz się dorobić jedynie kłopotów prawnych (poczytaj inne wątki). Dla mnie Betano to obok Bet365 jeden z najlepszych buków ze względu na świetną ofertę, wysokie kursy.
Co do limitów nigdy ich nie doświadczyłem i z tego co mówisz ty chyba również ich nie doświadczyłeś. Opowieści o limitach wkładam między bajki
Odpowiem krótko gówien u gównianego bukmachera sie nie gra...Jest wiele tutaj postow jak oszukuja ludzi poczytaj sobie np na 1xbet...A co do betano mam osobisty uraz z powodu limitow smieszna firma i NO COMENT...Zawody olimpijskie w odbyly się w niedziele,a w betano do dziś nie potrafią ustalic koncowej klasyfikacji i zaklad wisi jako nierozliczony.podobno czekają na oficjalny protokol z federacji.Jak tak czekają na oficjalne protokoly ,to jak oni bez nich np.live rozliczają?
Ja miałem co troche tak dzial ryzyka sprawdza po pare dni napisalem im zeby wymienili tych lesnych dziadkow.Po tygodniu znowu wyplata i znowu to samo po trzeciej wyplacie juz limit na pilke nozna 4 zl bo gralem tylko pilke a na inne dyscypilny nie mam limituWitam,
Czy na forum jest obecnie jakaś osoba która jest przedstawicielem tej firmy ?
Był użytkownik Betano a teraz..?
Miał ktoś problem z wypłatą większej sumy pieniędzy ?
U mnie oczywiście 24h minęły i dostałem info, że obecnie moje konto jest sprawdzane przez dział ryzyka i muszę uzbroić się w cierpliwość..
czekam na wypłatę już 6 dzień, wcześniej zawsze realizowali do 12-24hBetano to dno i syf, złodzieje i kłamcy - co to za buk, który pisze ze wyplaty sa realizowane 12 godz, a czeka się po parę dni , oczywiście ich zamiar jest taki, że ktoś cofnie wypłate i przegra. Dodatkowo bambry z czatu kłamią w żywe oczy , przed depozytem zapewniaja ze wyplaty sa szybkie, a pozniej ze to trwa bo dział ryzyka sprawdza.
weryfikacja przeprowadzona dawno temu na wszelkie możliwe sposoby.Przeprowadziłeś weryfikację telefoniczną?Wysłałeś im dokument tożsamości +rachunek za media potwierdzający adres + zrzut ekranu z danymi osobowymi ze Skrill ?(pod warunkiem,że wpłacałeś tą metodą)
@bej i jak sytuacja ? Ja czekam 7 dzień bo też sprawdzany,oczywiście poprosili o zdjęcie dowodu przy twarzy.weryfikacja przeprowadzona dawno temu na wszelkie możliwe sposoby.
na chacie tłumaczą się, że jestem sprawdzany przez "dział ryzyka"
żadnych cudawianek z dowodem przy twarzy nie chcieli.@bej i jak sytuacja ? Ja czekam 7 dzień bo też sprawdzany,oczywiście poprosili o zdjęcie dowodu przy twarzy.
Niestety kontakt mailowy z tą firmą jest mocno utrudniony.Czy ktoś próbował się z nimi kontaktować mailowo przed rejestracją?
Bo ja już ponad tydzień próbuję i bez skutku.
Osobiście czekałem około tygodnia na jedną odpowiedź.Dlaczego uważasz, że kontakt mailowy z tą firmą jest mocno utrudniony? Gdy wysłałem im dokumenty, odpowiedź otrzymałem w ciągu dwóch minutek. W moim przypadku zawsze otrzymywałem odpowiedź szybko