Moja przygoda z Betano - odradzam, ale po kolei.
Założyłem konto, wpłaciłem 200 zł i skorzystałem z promocji, uprzednio czytając dokładnie każdy pkt regulaminu promo. Bonus obróciłem w niecałe 4 dni, grając stawkami 10-40, max 50 zł. Poszło mi b. ładnie, bo zakończyłem z kwotą 803,coś zł. Od razu po zleceniu wypłaty przesłałem na podanego @ zdjęcia ID, screen konta z IBANEM, SWIFTEM itp. i jakiś .pdf z płatnością. Po 4 minutach otrzymałem @ zwrotnego, że weryfikacja dokumentów została pomyślnie zakończona, ale proszą o podanie preferowanych godz. kontaktu telefonicznego. Za chwilę zadzwonił facet, zadał mi kilka najprostszych pytań.
Dopiero następnego dnia po południu dostałem @, że wypłata została zlecona. Przelew na konto bankowe trwał 3 dni robocze.
Czytam o
limitach, o jakimś z ch..a wziętym
dziale ryzyka i uważam, że miałem dużo szczęścia, bo tego nie doświadczyłem. Kolejną katastrofą jest minimalny limit wypłaty na konto bankowe 500 zł. Tak, to nie żart! Słownie: "pińcet złotych". Myślałem, że widzę o jedno zero za dużo, ale nie.
Betano ma bardzo dobrą ofertę, dużo ciekawych opcji na
LIVE, tzw. Cash Out, mocne kursy i zarówno stronę internetową, jak i wersję mobilną według najnowszych standardów informatycznych.
Ale limity, dział ryzyka, min. 500 zł limit wypłaty i długi czas przelewów w moim odczuciu
zdecydowanie dyskwalifikują tego buka.
Proszę moderatorów o skasowanie dwóch moich poprzednich postów - wystarczy ten, gdzie wszystko opisałem od A do Z.