Przeglądam to forum już kilka lat i gram o różnych buków, jednak jak widzę taki post to mnie krew zalewa.kulturalny byłem do pewnego momentu później każdemu puszczą nerwy jak widzi , że jest zwodzony i wprowadzany w błąd , a robicie to celowo. I nie róbcie sie tacy delikatni , bo te działania są z premedytacją
Konto mialem tu juz wczesniej jednak nie ma bostepu do poprzedniego emaila, przez kilka lat wchodze by poczytac opinie innych graczy co do mojej wiarygodnosci jako gracz swiadczy moj margin roczny jezeli idzie o forum klade na to laske czy mnie uznasz za wiarygodnego czy nie. Poprostu zycze tobie zrozumienia ze nie wszystko zalezy od dzialu obslugi klienta. Dodam ze patrzac jak sie miotasz doswiadczenia masz tyle co kot naplakal. Pewnie wszedl jakis kuponik i pogratulowac lecz biorac pod uwage ze jestes werifikowany i ze to mloda firma to lejesz zolcia az milo . Masz z reszta do tego prawo bo tu na forum mozesz pisac swoje opinie jednak widze ze twoj szacunek ogranicza sie naprawde w tym przypadku do swojego portfela. Generalnie konczac ta dyskusje z Toba polecam nauczy sie szanowac innych zanim bedziesz oczekiwal tego dla siebie.Akurat jesteś bardzo wiarygodny , specjalnie założyłeś konto żeby opisać swoje oburzenie i poparcie dla tych złodzieji. Pracownik obsługi ma mieć rzetelną wiedzę i nie wprowadzać w błąd, skoro konto zostało zweryfikowane to dalsze przetrzmywanie kasy to jest zwykłe walenie w h... NIE WPŁACAJCIE DO NICH KASY BO BEDZIECIE MIELI PROBLEMY Z WYPŁATĄ !!!
Jest mozliwosc, ja dla wszystkiego wczesniej wyslalem dokumenty i zaakceptowalia czy jest możliwość weryfikacji od razu? z tego co pamiętam to ja w każdym buku wysyłałem dokumenty zanim spodziewałem się wygranej ???? nigdy nie miałem problemu wtedy.
a o co chodzi z tym działem ryzyka? przecież jak wszystko zaakceptowane to nie powinno być problemu
Dopiero zaczalem obrot bonusem wiec nic Ci na ten temat nie powiemok ale czy po zaakceptowaniu wszystkiego wypłata to tylko formalność?
Chyba sobie żartujesz, wypłata na skrill kilka dni ? To jest własnie największy problem, wybierając bukmachera większość zwraca uwagę na czas realizacji wypłaty. U nie których bukmacherów wypłata na skrill trwa kilka minut.Ludzie zluzujcie trochę, czas oczekiwania na wypłatę kilka dni to naprawdę nie problem.
gościu, jesteś poniżej poziomu rynsztoka i rzeczywiście z bukamija wysłałem zaraz po założeniu konta, później był telefon i wszystko było ok. Gośc zapewnił mnie , że wypłaty trwają z 2-3 godz a jak zleciłem to nagle okazało sie ze weryfikują 72 godz
właśnie, niech podziękuje, a nie wyzywa zaraz.Jak bym miał czekać na wypłatę na skrilla kilka dni to z miejsca bym podziękował.
No właśnie nie to początek problemów... Ja wszystko wysłałem, zweryfikowane pozytywnie, nawet telefon był, zleciłem wypłatę i konto zablokowane nie rozumiem ich politykiok ale czy po zaakceptowaniu wszystkiego wypłata to tylko formalność?