Ile czekałeś na przelew po mailu od nich?pieniądze na koncie! wypłacili.
I jeszcze info z ich supportu, przelewy są wysyłane z BOV Bank of Valletta, ale dostałem informacje, że za niedługo mają otworzyć konta w polskich bankach.
Ile czekałeś na przelew po mailu od nich?pieniądze na koncie! wypłacili.
Jasper, w trosce o bezpieczeństwo użytkowników zrezygnowaliśmy z prób otwarcia konta w polskim bankuI jeszcze info z ich supportu, przelewy są wysyłane z BOV Bank of Valletta, ale dostałem informacje, że za niedługo mają otworzyć konta w polskich bankach.
Jeśli chodzi o sprawę Limitów, czy macie jakiś wpływa na ściągnięcie takiego limitu nałożonego?, bo wiadomo za limit odpowiedzialny jest dostawca oferty.Jasper, w trosce o bezpieczeństwo użytkowników zrezygnowaliśmy z prób otwarcia konta w polskim banku
---------------------
Co do uwag dotyczących czasu wypłaty, to jak obiecywałem wcześniej od dzisiaj zaczęliśmy pracować nad poprawą procedur i ich komunikacji klientom. Zmiany nie nastąpią z dnia na dzień, ale jak tylko zostaną wprowadzone, to na pewno poinformuję.
Widzę, że na temat limitów Pan Betano się nie wypowiada.Jasper, w trosce o bezpieczeństwo użytkowników zrezygnowaliśmy z prób otwarcia konta w polskim banku
---------------------
Co do uwag dotyczących czasu wypłaty, to jak obiecywałem wcześniej od dzisiaj zaczęliśmy pracować nad poprawą procedur i ich komunikacji klientom. Zmiany nie nastąpią z dnia na dzień, ale jak tylko zostaną wprowadzone, to na pewno poinformuję.
Poproszę o info na priv, z loginem oraz szczegółami dotyczącymi limitu. Obiecać nic nie mogę, ale pogadać z bukmacherami już tak.Jeśli chodzi o sprawę Limitów, czy macie jakiś wpływa na ściągnięcie takiego limitu nałożonego?, bo wiadomo za limit odpowiedzialny jest dostawca oferty.
Znieśli czy zaprzestałeś grania u nich?Jeśli chodzi o limit sprawa nieaktualna już.
Kilka dni temu nie mogłem zagrać za więcej niż 50zł dam sobie łape uciąć, wszedłem na konto dziś i normalnie mogę, pewno to jakaś usterka była nie wiem.Ale sprawdźcie ci co dostali jakieś limityZnieśli czy zaprzestałeś grania u nich?
Szok ktory buk jeszcze tak ma ? Szukaja jeleni a noz ktos sie nie dopatrzy!!!A i martwi mnie informacja w regulaminie, że jak w ciągu 10 dni nie uda się zweryfikować konta. To zabieracie bonus i wygrane z bonusa.
A co to za problem zweryfikować konto w ciągu 10 DNI?Szok ktory buk jeszcze tak ma ? Szukaja jeleni a noz ktos sie nie dopatrzy!!!
Tyle gram a czegos podobnego nie widzialem ???? Niezle kombinuja!!!
Spieprzac od takiego syfu jak najpredzej !
Przekazałem tylko informacje dzisiejszą z supportuJasper, w trosce o bezpieczeństwo użytkowników zrezygnowaliśmy z prób otwarcia konta w polskim banku
Rachunek LUB wyciąg, nie starsze niż 12 miesięcy, z widocznymi adresem i danymi odbiory/wystawcy.Do weryfikacji koniecznie potrzebny jest rachunek, czy może być wyciag z banku? Co jeśli wpłacam ze skrill, wtedy tylko rachunek?
Pierwszy w miesiącu nic nie kosztuje.I przelew na konto bankowe coś kosztuje?
Jak napisał czoker 10 dni na przesłanie dokumentów to nie jest bardzo krótki termin, natomiast musimy lepiej sprecyzować ten punkt, bo nie do końca wiadomo, o co chodzi. Dzięki za zwrócenie uwagi.A i martwi mnie informacja w regulaminie, że jak w ciągu 10 dni nie uda się zweryfikować konta. To zabieracie bonus i wygrane z bonusa.
Wiem, wiem, między odpowiedzią supportu a moim wpisem pewne kwestie się zmieniły, dlatego chciałem je doprecyzować ????Przekazałem tylko informacje dzisiejszą z supportu
Owszem, dział weryfikacji odmówił wypłaty obróconego bonusu ze względu na złamanie dwóch punktów regulaminu bonusu. Dodam, że jest to PIERWSZY przypadek takiej odmowy, na kilkadziesiąt weryfikacji. Ocenę tej sytuacji pozostawię użytkownikom forum.????????????
NIE POLECAM, zablokowali konto, "dział weryfikacji" stwierdził "od tak sobie", że regulamin został złamany podając niby dwa punkty. Zabrali prawie 2700 no i oczywiście decyzja jest nieodwołalna... Radzę się zastanowić trzy razy zanim tam wpłacicie pieniądze.
A mozesz jasniej napisac ktore dwa punkty rzekomo zlamales?????????????
NIE POLECAM, zablokowali konto, "dział weryfikacji" stwierdził "od tak sobie", że regulamin został złamany podając niby dwa punkty. Zabrali prawie 2700 no i oczywiście decyzja jest nieodwołalna... Radzę się zastanowić trzy razy zanim tam wpłacicie pieniądze.