Przeczytaj regulamin ???? Za granie surebetow zabieraja bonus i nie tylmoktos gral Surebety? do jakiego buka podobne kursy ?
automatCzy żeby ubiegać się o bonus trzeba wpisać w tym oknie przy rejestracji jakiś kod promocyjny czy jest on potem przyznawany z automatu?
wytlumacz mi kolego, jak sprawdza ze zagralem ten sam zaklad tylko odwrotny wynik (np. under/over) u innego bukmachera?Przeczytaj regulamin ???? Za granie surebetow zabieraja bonus i nie tylmo
Bardzo prosto jezeli ciagle bd dawal u jednego bukmachera wysokie zakłady za nie pełne kwoty (np 346,22pln) to w szybkim okresie zorientuja sie ze grasz suberty, dostaniesz z miejsca limity i moga zablokowac konto. Normalny gracz nie wpłaca np 1000pln i gra pojedyncze zaklady za nie pelne kwoty.wytlumacz mi kolego, jak sprawdza ze zagralem ten sam zaklad tylko odwrotny wynik (np. under/over) u innego bukmachera?
Z jednej strony bardzo dziękujemy za pozytywne opinie, z drugiej jednak poproszę o odrobinę konstruktywnej krytyki, bo w centrali zaczynają podejrzewać, że sami te komentarze piszemy
Bo przedstawiciel firmy interweniuje w centrali, zamiast pisać na forumBo dziwnie przedstawiciel firmy zamilkł po kilku postach narzekających na szybkość wypłaty
To chyba limit pozytywnych opinii na temat waszej firmy się wyczerpałZ jednej strony bardzo dziękujemy za pozytywne opinie, z drugiej jednak poproszę o odrobinę konstruktywnej krytyki, bo w centrali zaczynają podejrzewać, że sami te komentarze piszemy
Bardzo dobrze.Bo przedstawiciel firmy interweniuje w centrali, zamiast pisać na forum
Pierwsza weryfikacja musi być uciążliwa. Ja jestem zdania, że niech weryfikują jak chcą i już. Denerwowałem się na Rivalo na przykład, bo to skan nie pasował, to wysłałem zdjęcia a to znowu rachunek zagięty w rogu i też źle. Ale zweryfikowali i teraz wypłacają jak szaleni.Ja walczę z pierwszą wypłatą już tydzień
już chyba wszystkie możliwe metody weryfikacji zlecili
zaraz będą chcieli może jeszcze rozmowy przez Skype ????
żenada