D
152
damian0012
Użytkownik
wlasnie dostalem wyplate na piekna 5cyfrowa kwote ???? wiec mzoe dla was nie starczy ????
Mogłem najpierw poczytać a potem zapytać ????Ta sama zasada ma zastosowanie przy zakładach podwójnej szansy, dokładnym wyniku, handicap oraz różnicy zwycięstwa w piłce nożnej.
Nie wymagaj cudów, są święta Zresztą napisali Ci z czego masz skorzystać w sprawie ewentualnego kontaktu, więc w czym problem?
Kolejna prosba o sweet focie ????
Szanowny Panie XXX
Dział ryzyka poprosił nas ( w celu finalizacji płatności) aby przesłał nam Pan screenshot Pańskiego konta Skrill ( ekran danych konta) wraz z widocznym adresem URL oraz zdjęcie Pańskiej twarzy wraz z dowodem osobistym .
Przepraszamy z góry za kłopot jednakże bez powyższych dział ryzyka nie zaakceptuje wypłaty.
Pozdrawiam
Kamil Ross
i tak go chwaliscie!!!! Pytalem co jest powodem standard supportu nikt nic nie wie
do tej pory kasa juz by byla, gdzies musi byc jakis bladja wypłatę zleciłem 11 grudnia,12 weryfikacja konta,15 grudnia dostałem maila"pomyślna wypłata z Betano przez przelew bankowy"do dziś na koncie nie ma tych pieniędzy,rozmawiając na czacie dowiedziałem się że wypłata już naprawdę w ekstremalnych wypadkach to max 3 dni ...tu już jest trochę więcej.Może się doczekam ????
Kase dostalem z zeszlego czwartku tj 18 grudnia rozumiem ze przelew szedl dlugo ale doszedl radze ci sprawdzic konto jesli kasy nie masz to cos jest nie tak....Kasa wysylana jest przelewem walutowym z malty....ja wypłatę zleciłem 11 grudnia,12 weryfikacja konta,15 grudnia dostałem maila"pomyślna wypłata z Betano przez przelew bankowy"do dziś na koncie nie ma tych pieniędzy,rozmawiając na czacie dowiedziałem się że wypłata już naprawdę w ekstremalnych wypadkach to max 3 dni ...tu już jest trochę więcej.Może się doczekam ????
oczywiście mineły juz dwa dni robocze od tej odpowiedzi,a status wypłaty na stronie Betano nawet nie drgnął,także wygląda na to że święta obchodzą od początku grudnia do końca stycznia albo i dalejSzanowny Panie
Uprzejmie informuje, że wypłata na konto bankowe dochodzi zazwyczaj do 2/3 dni roboczych gdyż wychodzi ona z banku maltańskiego, aktualny przestój jest spowodowany świętami gdyż banki nie pracują w świętą.
Jak uzupelnienie sweet focie chcieli za marne 703zl wyplata!!!!Nie osmieszaliby sie naprawde!!!!Może jakaś grubsza wypłata i się ociągają, ja nie miałem tego problemu, wypłata trwała dość długo 3-4 dni.