>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betano - bonus 100% do 100zł!

Status
Zamknięty.
grixu 13

grixu

Użytkownik
Komus udalo sie skorzystac z darmowego zakladu na mecz Polska - Niemcy? Ja po wyborze zakladu nie mam zadnego przycisku darmowego zakladu. Pisalem do supportu, niby przekazali ten problem gdzies wyzej, ale nadal brak rozwiazania.

betano 12

betano

Użytkownik
Ważna informacja - jeżeli ktoś ma problem z darmowym zakładem, niech koniecznie zgłosi to supportowi, abyśmy mogli &#39;manualnie&#39; dodać zakład do jego konta.

grixu 13

grixu

Użytkownik
Cos wiecej wiadomo? Kiedy zaklady beda &quot;manualnie&quot; dodane do konta? Godzina do meczu a tu ani widu ani slychu darmowego zakladu.

grixu 13

grixu

Użytkownik
Kabaret. Niby jakis kod free bet mialem dostac. Oczywiscie nie dostalem. Niepowazna ta firma jest.
e: W przerwie meczu sie pojawil.

betano 12

betano

Użytkownik
Bardzo przepraszam za zamieszanie z freebetami, sam jestem tą sytuacją mocno zirytowany.
Przy kolejnych meczach nie powinno już być takich problemów.

G 965

gugu

Użytkownik
pytanie dot. tych darmowych zakładów na mecze polaków - stawiamy to 10zł na zdarzenie po kursie 1.5, w przypadku wygranej otrzymujemy sam zysk czyli 5zł, czy całość wygranej - 15zł?

A 63

awax

Użytkownik
niestety jest to firma całkowicie niepoważna...
weryfikacja w celu pierwszej wypłaty trwała 9 dni, najpierw niby szybko weryfikacja telefoniczna i zapewnienie, że jeszcze tego samego dnia będzie wypłata na skrill a potem w kilkudniowych odstępach prośba o dosłanie zdjęcia dowodu przy twarzy i znów za kilka dni prośba o dosłanie tylnej strony dowodu trzymanego przy twarzy!!!
jestem &quot;w branży&quot; 10 lat ale takich jaj jeszcze nie przeżyłem...
pomijam już chamstwo w postaci zlimitowania konta do 4 zł na wszystkie zakłady w trakcie obrotu bonusa gdy zostało jeszcze do obrotu kilkaset zł

betano 12

betano

Użytkownik
pomijam już chamstwo w postaci zlimitowania konta do 4 zł na wszystkie zakłady w trakcie obrotu bonusa gdy zostało jeszcze do obrotu kilkaset zł
Gracze, których jedynym celem jest obrót bonusem, jego wypłacenie i zniknięcie nie są jakoś szczególnie mile widziani, co wydaje się być całkiem logiczne.

A 44

ab178

Użytkownik
Za to gracze, których jedynym celem jest ciągłe wpłacanie depozytów, granie taśm przy możliwie najgorszych kursach są szczególnie mile widziani, co wydaje się być całkiem logiczne.
Poza tym skąd wniosek, że gracz obróci bonus i zniknie? Pewnie rozzłościł was przemyślanym graniem a takich graczy nienawidzicie.

betano 12

betano

Użytkownik
Za to gracze, których jedynym celem jest ciągłe wpłacanie depozytów, granie taśm przy możliwie najgorszych kursach są szczególnie mile widziani, co wydaje się być całkiem logiczne.
Oczywiście, jak u każdego bukmachera ;)

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Juz dawno pisalem i to sie potwierdza, ze buk nie do grania. Kto normalnie (bez bonusu) tu wplaci i cos zagra ?. Tyle porzadnych bukow jest i w dodatku w niektorych wyplaty sa z automatu (Skrill). A za weryfikacje z dowodem przy twarzy powinni byc od razu zbanowani. Niech ktos kto ma zamiar wplacic pomysli czy warto za marne 200pln.

marasking 63

marasking

Użytkownik
BETANO to porażka. Mi nie chcieli wypłacic wygranej z drugiego depozytu, bonus przegrałem, wiec to zakrawa na złodziejstwo. A dla niepoznaki tacy milutcy, szybka weryfikacja to pic na wode, bo przy wypłacie piętrzą problemy i widać, ze czekaja az gracz ją cofnie i przegra

A 861

amigo007

Użytkownik
BETANO ale co to za gadanie? Celem każdego gracza, który bierze bonus 100% jest jego obrót i późniejsza wypłata. Oczywiście nie każdemu się udaje, ale limitować za to że wykonujemy obrót? Wcale nie zachęcasz żeby u was grać.

U 18

ukradlimirower

Użytkownik
polecam skrobnąć maila do ich angielskiego supportu z opisem co ten miszcz tutaj wypisuję
jutro również wyślę na polskie maile,bo nie wierzę ze ktokolwiek dał mu pozwolenie na taką bezczelność

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom