dokładnie tak zrobiłem, to przecież nie jest zabronione chyba w żadnym buku, czytałem regulamin Betano i tam też nic takiego nie znalazłem. Więc nic złego nie widzę w tym co robiłem, moje ryzyko. Jeden kupon po kursie delikatnie ponad 2, drugi 1.8.Zrobiłeś pewnie depozyt w kwocie bonusu, chciałeś obrócić stawiając za każdym razem all-in i pewnie po dobrych kursach, zgadłem? W sumie to nadal nic złego.
Tylko tu nie chodzi o to, że akurat Ty zakładałeś multikonto i chciałeś wyciągnąć bonus, ale jest grupa graczy, co tak robi, a potem obrywa się pozostałym. Właśnie przez szybsze limitowanie, czy chore weryfikacje - te fotki z dowodem przy twarzy, to jest kpina przecież.
raz - zobaczymy jak będzie z twoją grą po tym jak już dokonałeś wypłaty,Polecam jak najbardziej, od momentu zlecenia wypłaty kasa na Skrill w 2 godziny, dokumenty zaakceptowane i to tyle z weryfikacji, nie wiem skąd tyle narzekań mnie póki co nic nie spotkało złego ze strony bukmachera
bez urazy, ale trochę wątpię w te słowa, gdyż użytkownik Betano mi napisał,Zależy co uważasz niewielkie stawki, póki co kilkanaście zakładów średnio po kilkaset zł, niektóre pod limit i jest ok, wiadomo że prędzej czy później zlimitują jak wszyscy poza pinkiem i azjanami, ale póki dają trzeba brać ????
Nie !!!Warto się u nich zarejestrować ? Szybko i na temat proszę !
Pytanie bardziej z ciekawości niż służbowo - czemu nie Skrill, który jest a) najszybszy i b) najbardziej anonimowy (to tak apropos ostatniej akcji Służby Celnej)?Zlecenie wypłaty - 28.11
E-mail od Betano o pomyślnej wypłacie na konto - 2.12
Pieniądze zaksięgowane na koncie - 5.12
Trochę długawo jak dla mnie
Teraz testuję ile będą pieniądze szły na kartę VISA
Zlecenie wypłaty 4.12
i jak dotąd cisza (oczywiście nie licząc prośby o przesłanie kolorowej kserokopii karty na którą jest zlecona wypłata).
W takim razie mam wysłać z tego emaila, który mam zarejestrowany w Betano drugi raz ? W 365 nie było z tym problemu, po prostu jeden email mam do buków, a drugi do użytku i mi się zdarza pomylić. Także fajnie by było, jakbyście teraz napisali co zrobićNiestety to może być problem.
No właśnie liczba klientów rośnie, a przy tym coraz więcej osób takie zdjęcia przysyłało i support się lekko zdziwiłpfffff chyba wam klienteli ostatnimi czasy nie przybywa bo piszesz takie rzeczy ???? ...