ad. 1. Można powiedzieć, że tak, chociaż precyzyjniejsze będzie stwierdzenie, że Stoiximan i Betano to marki należące do jednej firmy.
I tu Cię zaskoczę, bo Twoje zakłady były sprawdzane przez dział ryzyka, tylko teraz przebiega to szybciej (tak jak obiecywałem) ????nie ma mowy o żadnym dziale ryzyka, zresztą chyba już przeszło to przez to... ja nie stawiałem jakiś tam singli tylko kupony po 3 zdarzenia, więc bez przesady. Dostałem maila że została przekazana do realizacji.
Skąd ten pomysł, że nie da się grać singli??Chciałem sobie znów wpłacić depo i grać tylko za depo.
Z tego co tu piszecie nie da się grać Singli rozumiem?
Ja grałem nie było problemów, ale z tego co czytam to sprawdzacie w dziale ryzyka czy coś nie jest podejrzane grane.Skąd ten pomysł, że nie da się grać singli??
tak ????A to jednak dobrze zrozumiałem że zakłady były sprawdzane i teraz tylko czekam na pieniążki na skrillu tak? ????
Tak, ale najczęściej jest to sprawdzane przy obrocie bonusem i do tej pory był jeden przypadek, gdy odmówiliśmy wypłaty ze względu na ewidentne złamanie regulaminu.Ja grałem nie było problemów, ale z tego co czytam to sprawdzacie w dziale ryzyka czy coś nie jest podejrzane granie
Teraz przebiega to szybciej czyli znaczy jak długo to trwa (na podstawie własnego doświadczenia i opinii innych użytkowników obawiam się że możecie mieć inną definicję szybkości ???? )?ad. 1. Można powiedzieć, że tak, chociaż precyzyjniejsze będzie stwierdzenie, że Stoiximan i Betano to marki należące do jednej firmy.
ad. 2. Nie będziesz mógł, wypłata w takim wypadku tylko na kartę lub konto bankowe (pod warunkiem, że to Visa).
Generalnie jimwashere ma rację, mimo że nie pracuje w Betano - zawsze szybciej wysłać zapytanie do supportu, z tego względu, że tam maile czytają na bieżąco, a ja tutaj wchodzę co jakiś czas, szczególnie w weekendy.
I tu Cię zaskoczę, bo Twoje zakłady były sprawdzane przez dział ryzyka, tylko teraz przebiega to szybciej (tak jak obiecywałem) ????
Skąd ten pomysł, że nie da się grać singli??
czyli od momentu zlecenia do czasu kiedy kasa pojawiła się na skrillu minęło 9h? kontaktował się z Tobą support w tym czasie i informował dlaczego to tak długo trwa?tak dostałem właśnie pieniądze. No 9 godzin, aż tak źle nie jest kiedyś w comeon też miałem weryfikację i czekałem ponad 1 dzień. Osobiście polecam firmę betano, fajnie gra się na live, zapewne niedługo wpłacę tam kasę.
Kontakt z supportem
kursy
zakłady live
wypłata
podejrzewam że wypłata puszczana jest przez główną siedzibę w grecji czy gdzieś tam, dlatego troszkę to schodzi. Ale jest ok!