>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Bet365 - Wpłaty i wypłaty pieniędzy.

forin 450

forin

Użytkownik
niech zalozy swoje konto na moneybookers i wtedy Ty przelejesz na jego konto moneybookers i sobie wplaci sam na bet365

Otrzymane punkty reputacji: +8
szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
taa ale wtedy chyba mi skasuje za przelew, zreszta juz niewazne inaczej to rozwiazalismy. Swoja droga myslalem ze taki buk jak b365 bedzie mial przelewy24 wkoncu to standard

przemeksic 18

przemeksic

Użytkownik
Ja już tu 100 pytanie, ale ile trwa wypłata przelewem z bet365, udało mi się ugrać z 20 zł paysafecard 450 zł. i zastanawiam się czy wypłacić to 400 zł. tylko obawiam się, że czas zapewne to będzie do 10 dni, a to mnie przeraża. Coś tam piszę, że mogę pisać o jakiś ekspresowy przelew, ktoś się tak kiedyś wypłacał, że tak powiem? ????

M 0

memek9

Użytkownik
Wpłaciłem 300 zł przez paysafecard teraz chce wypłacić przez moneybookers ale nie moge.Czy jeśli wpłacę minimalny depozyt przez moneybookers będę mógł wypłacić pieniądze???

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Nie.
Każą Ci rozdzielać wygrane na różne metody płatności.
Wiem bo to przerabiałem.
Lepiej wypłać przelewem i nie kombinuj. Będziesz miał naprawdę mniej zamieszania.

panika 63

panika

Użytkownik
Czy mnie gość z supportu wprowadził w błąd czy ja już sam nie wiem.
Zrobiłem wszystkie 3 depozyty kartą paysafecard.
Trochę straciłem, trochę zarobiłem, ale chciałem sobie wczoraj wypłacić kaskę na konto bankowe. Nie duża suma, poniżej 100 zł.
Patrzę, a tam minimalna wypłata 400 zł ????
Jak to jest, że chcąc wypłacić mniejsze stawki nie jest to realne?
Wpłacając powiedzmy 150 zł i obracając to do 300 zł nadal jest to o 100 zł za mało do minimalnej wypłaty na konto bankowe...
Przecież to no sens :-|
Chyba, że źle zrozumiałem?

M 2

maxkabra

Użytkownik
dlaczego kiedy chce zrobic przelew musze wyslac min. 500 zl?
chcialem przelac 100 na dobry poczatek i z uwagi na bonus...&#39;
ktos sie orientuje ile kosztuje szybki przelew?

dindek 41

dindek

Użytkownik
witam, mam pytanie
wplacilem money kase, ugralem 5 x tyle, niestety money konto zostalo zamkniete w tym czasie, moje pytanie jak teraz wyplacic hajs ???? czy chca przed przelewem na konto bankowe zrzutu z konta?

S 0

semper3

Użytkownik
Czy ktoś ostatnio ( od tygodnia ) realizował wypłatę do Moneybokers, i czy wszystko poszło ok? Czekam na wypłatę z bwin, już tydzień i nie wiem czy to problemy bwin czy moneybookers.

darkman1981 1

darkman1981

Użytkownik
Jestem na tym buku od 2 miesięcy i nie miałem dotchczas z nimi problemu wypłaty dochodzą mi max do 5 dni ,wiec jest oki ,polecam

przemeksic 18

przemeksic

Użytkownik
Mam pytanie, mogę wypłacić pieniądze na konto znajomego? Wpłacałem metodą paysafecard i teraz chciałbym wypłacić 400 PLN. Słyszałem, że ponoć nie, ale jak podam swoje dane, a jego nr to powinno dojść na ten nr konta, tak? :) Proszę o odpowiedź na PW jeśli ktoś wie jak to jest.

Do góry Bottom