Oj chyba nie, może to zależy od bukmachera. Dla przykładu w bet365 przy wpłacie za pomocą paysefcard kasa można wypłacić tylko na konto bbankowe, i to 400zł
nie musisz kilka razy,wystarczy raz i możesz wypłacić tą samą drogą co wpłaciłeś.potem ewentualnie parę razy przez m-b, to mógłbym potem tam wypłacać?
Głupoty gadasz,wpłać 1000 zł przez paysafecard,poźniej 50 zł przez MB i spróbuj wypłacić 1050 zł na MB to zobaczysz jak to wszystko przejdzie.nie musisz kilka razy,wystarczy raz i możesz wypłacić tą samą drogą co wpłaciłeś.
Moneybookers posiada jakieś opłaty za prowadzenie konta czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć jakiej wielkości są to kwoty miesięcznie?Dlaczego MB nie jest wygodne? Możesz im zarzucić, że nie są darmowi ale na pewno nie możesz powiedzieć, że to niewygodne rozwiązanie.
Transfery gotówki do i z buków są bezpłatne i to jest podstawowa sprawa. Nie będąc klientem VIP, ponosisz opłatę przy wypłacie z portfela ale MB daje szansę na łatwe przerzucanie gotówki z jednego miejsca w inne.
365 rzeczywiście nie stawia na przelewy ale... tak było od zawsze. Preferowane rozwiązanie to od zawsze moneybookers i moim zdaniem zdecydowanie lepiej gdy działa to na takich zasadach, niż gdyby MB było takie nieco "nieosiągalne".
Szczególnie w dobie obaw przed wypłatami na polskie konta bankowe, prosto od bukmacherów...
Mam takie pytanie, jak zleciłem wypłatę dziś (dokładnie 2 min temu) na MB, to myślisz, że do piątku będę już miał pln na koncie? Nie wiem jak długo idzie kasa z bet365 na konto w MB ???? Gdyby ktoś pomógł mi określić, czy jest opcja, że na piątek dojdą mi pieniądze, będę bardzo wdzięczny, pozdrawiam + dzięki.Popieram pete1989. Mimo iż sam korzystam z przelewów na konto bankowe z MB to jednak opłata 7 zł nie stanowi problemu. Robiłem kilka wypłat z MB na konto raz mi się zdarzyło czekać dłużej niż 2 dni. Zazwyczaj jest po ok 24 godz. Jak dla mnie MB zdecydowanie na