K
0
kondzik880
Użytkownik
To co zrobilem teraz doszlo elegancko na BET365 ale mam pytanie czy to co przelałem rano a zrobilem normalny przelew na ten sam nr konya co teraz dojdzie kiedys czy nie? ????
Domyślam się że robiłeś p24 depozyt nie martw się dojdzie też kiedyś miałem że wyskoczył błąd po jednym dniu kasa doszła. Jak chcesz aby szybciej doszła napisz reklamację do p24 i podaj nr transakcji oraz hasło transakcji.To co zrobilem teraz doszlo elegancko na BET365 ale mam pytanie czy to co przelałem rano a zrobilem normalny przelew na ten sam nr konya co teraz dojdzie kiedys czy nie? ????
zamiast otwierac nowe konto zaloguj sie na swoje konto Mb wejdz w profil/lista adresow email I dodaj ten email co przyszla na niego kasa a odrazu bd mial na koncieTo nie będzie problemów jak będe mieć dwa konta na te same dane ?
4.3. Mogą Państwo otworzyć tylko jedno konto Skrill, chyba że wyraźnie zatwierdzimy otworzenie dodatkowych kont.
Jakieś dwa tygodnie temu mialem to samo. Od tamtego czasu nie próbowałem już wpłacać kasy. Na czacie dowiedziałem sie tylko, ze to wina mojego banku.Dlaczego nie przyjmuje mi depozytu kartą debetową? Ciągle pisze, że depozyt odrzucony i mam sprawdzić dane, ale sprawdzałem 100 razy i są poprawne. Miał ktoś podobny problem?
Kolego, jak wypełniasz formularz do wypłat to masz jasno napisane gdzie idzie wypłata. Zapewne dojdzie ci na skrilla, bo gdybyś wypełniał formularz do przelewu na konto bankowe to byś się skapnął.Jak zrobiłem wypłate dzisiaj to kasa przyjdzie mi na skrilla czy od razu na konto w mbanku? I jak długo sie czeka?