>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Bet365 - Wpłaty i wypłaty pieniędzy.

bieniooo 0

bieniooo

Użytkownik
Siemka...mam pytanie! Mam konto w bzwbk, chce dokonac prezelewu na bwin, lecz tam przy przelewie wymagaja u mnie adres, miejscowosć i kod pocztowy...wie ktos moze co tam trzeba wpisac??? Z gory dziekuje!

R 0

ra9om1ak

Użytkownik
Jak szybko trwa przelanie wygranej kwoty na karte ? Domyslam sie, ze tak jak wplata od razu ? Czy nie &quot;ucinaja&quot; czegos na jakies dodatkowe koszty, prowizje ?

Wplaty karta jak czytalem, bez prowizji - zgadza sie ?

Dziekuje.

truum 0

truum

Użytkownik
Witam mam taki problem . Mam konto w PKO 11.03 zlecilem przelew w wysokosci 400zł na konto bet365 opcja Szybkie Przelewy, tam pisze ze kaska powinna dojsc w ciagu 3-4 dni . Nie ma jej do dzisiaj? Poprosili mnie o przeslanie skanu ze wogole taki przelew zlecilem i czekam . Mieliscie moze taki problem kiedys?

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Witam też mieliście tyle zabawy z rozpoczęciem gry na bet365? Zarejestrowałem się wpłaciłem kasę, a teraz muszę jeszcze weryfikować swoje dane osobowe, wysyłać im skany. Jakby tego było mało to jeszcze mam czekać na list z kodem jakimś od nich :/ Nie podoba mi się zbytnio to...

magiki 42

magiki

Użytkownik
też to przerabiałem i wszystko jest jak najbardziej ok. Wiadomo weryfikacja konta jest potrzebna i jak dostaniesz list to musisz wpisać kod weryfikujący i gra gitara.

corradovr6 0

corradovr6

Użytkownik
założyłem sobie konto na bet365 i chce wpłacić depozyt, 150 zł, ale jak wejde na stronę bet365 no napisane jest że minimalna kwota depozytu to 150$ lub równowartośc w innej walucie... Jak to wpłacić? Proszę o szybką odpowiedź

vader 2,8K

vader

Forum VIP
założyłem sobie konto na bet365 i chce wpłacić depozyt, 150 zł, ale jak wejde na stronę bet365 no napisane jest że minimalna kwota depozytu to 150$ lub równowartośc w innej walucie... Jak to wpłacić? Proszę o szybką odpowiedź
Zależy jaką metodą chcesz wpłacić... jak np. przez Moneybookers to minimalna kwota wpłaty to 10 zł... wpłać przez MB ;)

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Rejestrujesz ten szybki przelew na stronie bet365 zostaje Ci przydzielony odpowiedni numer, kasę wpłacasz na konto Banku Ochrony Środowiska, podając ten kod w tytule przelewu i za 2 dni masz kasę na koncie -3% prowizji. Przynajmniej kiedyś tak było, teraz pewnie dużo się nie zmieniło.

flashup 0

flashup

Użytkownik
Chlopaki ile wynosi minimalna wplata do bet365 przez mbank???

W fq pisza ze 25zl, ale na czacie panienka napisala mi ze 500zl:kwasny4565:, wiec ile?
wplacal juz ktos przez mbank??

B 4

bongo84

Użytkownik
No właśnie ja chciałem wpłacić tam pieniądze bo z tego co czytam to fajny bukmacher sie wydaje, z dobrą ofertą i z dobrymi kursami. Ale jak doczytałem ze trzeba min wpłacić 500 zl to mnie troche zwaliło z nóg. Innej możliwości nie mam bo karty kredytowej ani debetowej nie posiadam ;/ 500 zl to gruba przesada

damien 0

damien

Użytkownik
witam , mam pytanie, chodzi mi o metode wplaty, czym sie rozni szybki przelew bankowy od przelewu bankowego?? bo sa tam miedzy innymi 2 takie metody depozytu, zawsze wplacalem pieniadze za pomoca normlanego przelewu gdzie podawalo sie 26cyfrowy nr rachunku i po kilku dniach pieniadze byly na koncie, w tej chwili nie ma podanego nr konta tylko jest adres, IBAN i swift?? o co to chodzi, co to wogole caly ten szybki przelew, dzieki z gory za wyjasnienie.

Do góry Bottom