>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Bet365 - Wpłaty i wypłaty pieniędzy.

E 0

e-diego

Użytkownik
Witam. Na początku tego tematu jest napisane ze z MB na bet mozna przelac kase i nie mam minimalnej kwoty. Czy coś sie zmieniło ?? bo mi na bet pokazuje ze minimalna kwota to zdeponowania to 25 zł ?

pdw 1

pdw

Użytkownik
Powiedzcie mi jakie jest sposób na darmowe wpłacenie około 20zł do bet365?
Bo widzę że minimum 50zł na przelew 24 jest ;/

jesse 1K

jesse

Użytkownik
Jak wpłace psc 20 zł to jaka jest minimalna wypłata? 400 zł czy 200zł, bo widze, że jedni piszą tak, a drudzy tak.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Przepraszam, że post pod postem ale tak wyszło.
Jak wiemy można zrobić depozyt z moneybookers lub z banku za pośrednictwem MB (np. mTransfer via Skrill). Z tym, że gdy wpłacamy z konta bankowego na MB to płacimy bodajże 0.9% prowizji, ale gdy wpłacamy na bet365 via skrill to nie płacimy żadnej prowizji.
Teraz pytanie - dlaczego tak jest, skoro w ob przypadkach MB pobiera nam kasę z konta.
I drugiej. Gdy wpłacę mTransferem via Skrill to czy potem będę mógł wypłacić normalnie na MB czy jednak zachcą tylko na moje konto od razu.

K 0

kuba94

Użytkownik
Mam pytanie, wpłaciłem do Bet365 50zł wybrałem opcję mbank via skrill, aby nie płacić prowizji 0,9% (dzięki Rangizz za wytłumaczenie w jednym z tematów), ale mam teraz pytanie, napisane jest, że depozyt zakończył się sukcesem i mogę wpisać kod bonusowy ten na 200zł dodatkowej gotówki i teraz moje pytanie brzmi:
Jeśli nie wpiszę tego kodu teraz i wpłacę dodatkowe 50zł (łącznie będę posiadał 100zł) i dopiero po tej wpłacie wpiszę omawiany kod, to otrzymam 100zł dodatkowe ? Czy muszę to zrobić teraz, bo ta opcja przepadnie?

T 3

tom91ek

Użytkownik
Witam, chcaiłbym sie dowiedzieć jak zacząć grać u tego buka ????

mianowicie, mam konto w Alior Sync, i chciałbym wpłacić ( jaką metodą najlepiej? bez Skrilli i MB ) np 50 zł. widze że przelewy24 nie idą w parze z tym bankiem. Zostają te karty paysafecard i ukash ? skąd je wytrzasnąć ? zielony w tym temacie jestem ;/

czyli razem z bonusem bede dysponował kwotą 100 zł -&gt; i żeby móc wypłacić kasiorę ( czy to będzie minimalne wygrane 450zł bądź 1500zł czy 50 zł) , wielkość postawionej kasy ma wynieść 300zl,tak ? jeśli źle myślę to proszę mnie poprawić ;)

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Kuba bonus jest od pierwszej wpłaty także chyba każda kolejna nic ci nie da, nawet jeśli jeszcze nie wpiszesz tego kodu.
tomek, dostałeś już odpowiedź w innym dziale także ;)

K 0

kuba94

Użytkownik
Rangizz@
W regulaminie nie doczytałem nic takiego, dlatego teraz nie wiem czy wpłacić 50zł i użyć kodu, czy zrobić to już teraz.

K 0

kuba94

Użytkownik
Podczas wpisywania kodu mam taką informacje
Jeżeli bonus wymaga depozytu, kwota bonusu zostanie obliczona dla Twojego największego depozytu złożonego w okresie kwalifikacyjnym. W związku z tym, może życzysz sobie złożyć większy depozyt, przed wpisaniem kodu oferty.
Rozumiem to tak, że wpłacając kolejne 50zł, bonus podwyższy się tylko o 50zł a nie 100zł (które będę miał na w bet365) chyba że wpłacę 100zł (razem będę miał 150zł) to bonus podwoi się o 100zł razem 200zł
Dobrze zrozumiałem ?

sylar 87

sylar

Użytkownik
Dobrze rozumiesz, jak masz już 50 zł na koncie to żeby dostać większy bonus niż 50 zł musisz wpłacić większą kwotę (do 200zł) i wtedy od tej kwoty dostaniesz bonus 100%.

oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Panowie, chciałem dziś wpłacić 4cyfrową kwote na bet365,
ale wsyskoczyło mi że limit na 24h to jest 500zł
da się ten limit zwiększyć?

Do góry Bottom