D
33
darecki11111
Użytkownik
A zlikwidowali opcję wiele wydarzeń? Jest podgląd,wydarzenie i kalendarz.
Mam wrażenie że dokonali zmiany na gorsze, starsza strona była zdecydowanie bardziej funkcjonalna być może ze względu na mniej grafikiStrasznie szaleje ta "nowa" strona.
Często się nie wczytuje, zjada mi zdarzenia, znikają zakłady, niepoprawnie wyświetla statystyki live :/
Coś tam rozmawiałem na czacie z kimś od nich no i z tego co się dowiedziałem zmiana była konieczna nie wiem z jakiego powodu aczkolwiek to co mamy obecnie ulegnie "dużej poprawie" pod względem funkcjonalności - na bieżąco coś tam dodają i naprawiają. Mam nadzieje, że w niedługim czasie trochę zoptymalizują strone rzeczywiście i nie są to puste słowa.Mam wrażenie że dokonali zmiany na gorsze, starsza strona była zdecydowanie bardziej funkcjonalna być może ze względu na mniej grafiki
Spróbuj z SBR porozmawiać oni mają swoje metody i na pewno Ci pooga.Panowie składał ktoś skarge na beta do IBAS??
Poczekam dzisiaj chwile i sprobuje napisac do anglojezycznych. Ale to jest kpina , moga sobie blokowac od tak jak im sie podoba na tyle dni?
Sam sobie wcześniej odpowiedziałeś. Bet w takiej chwili jest panem sytuacji, gracz rejestrując się, zgadza się na regulamin, który buk może wykorzystać.e: wiem , ze w regulaminie maja , ze w kazdej chwili moga bez podania przyczyny zawiesic konto ( szczegolnie jak sie ma np . passę) ale czy na pewno gracze nie maja zadnych praw?