>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Bukmacher Bet365 - opinie

swysocki 18,3K

swysocki

Użytkownik
Witam , bet rozliczył mi zamknięty Zakład jako przegrany, nie wiem czemu skoro zamknąłem zakład ....
Mecz tenisa, zawodnik na którego postawiłem skończył mecz, mecz był do zamknięcia z cała wygrana jaka była przewidywana po meczu. Jednak powtórzyli chyba punkt (ja wcześniej zamknąłem już), kasę dodali mi do depozytu po czym po 4 h rozliczyli mi ten zamknięty zakład jako przegrany... Teraz sie wymigują ..
Mam to samo z meczem Realu M z Realem Sociedad. Po zakończeniu meczu nie chciało mi się czekać na rozliczenie to zamknąłem zakład i na drugi dzień mail, że zakład przegrany bo wynik był mi znany.
Swoją drogą jak to się skończyło u ciebie?

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Śmiga
Wyczyść cookies/inna przeglądarka/tryb prywatny

Otrzymane punkty reputacji: +24
macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Śmiga

Wyczyść cookies/inna przeglądarka/tryb prywatny
Sprawdzane na 2 przeglądarkach, wyczyszczone ciastka i zresetowane połączenie internetowe oraz komputer. Nic nie pomogło, samo przeszło po kilkudziesięciu minutach, bo już działa.

Z 4

ziemba12345

Użytkownik
Założyłem konto w bet365. Chciałem zagrać paroma remisami na nhl ale nie ma takiej możliwości. Jest tylkk zwycięstwo jednej albo drugiej drużyny. Przecierz to bez sensu. Też nie macie opcji remisu? W innych ligach jest możliwość grania na remis a w nhl nie ma.

szoky 104

szoky

Użytkownik
Jak teraz w całorocznym mogę zobaczyć podsumowanie zakładów w danym okresie? Pamiętam kiedyś było tak że wchodziłem w historię zakładów, klikałem np. rozliczone zakłady w ciągu ostatnich 24h i na samym dole było jak dobrze pamiętam stawki/zwroty w ciągu ostatnich 24h, teraz tego nie ma? Czy ta opcja jest gdzieś indziej?

sven@ 808

sven@

Użytkownik
Jak teraz w całorocznym mogę zobaczyć podsumowanie zakładów w danym okresie? Pamiętam kiedyś było tak że wchodziłem w historię zakładów, klikałem np. rozliczone zakłady w ciągu ostatnich 24h i na samym dole było jak dobrze pamiętam stawki/zwroty w ciągu ostatnich 24h, teraz tego nie ma? Czy ta opcja jest gdzieś indziej?
Szukałem ostatnio tego samego i niestety także nie znalazłem, więc chciałem podpiąć się do tego pytania.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Nie mogę załadować wtyczki na bet.365, mam XP, Chrome przeglądarka. Próbuję ściągać Adobe Flash Player, jednak to nic nie daje, z góry dzięki za łopatologiczną pomoc ;)

C 9

cr7-81275

Użytkownik
Grał ktoś GKS II Katowice-Odra Miasteczko Śląskie? Na oficjalnym FP GieKSy podają info, że wygrali 6:1, a bet daje zwrot, bo nie mają źródła...

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Zawiedli mnie troche dzisiaj, obstawilem pare zakladow na skoki dzisiaj, zawody odwolone a bety ciagle nierozliczone. Napisalem do nich i mi odpisal ze jezeli w ciagu 48h zawody nie zostana rozegrane to bedzie zwrot. No przeciez wiadomo ze nie zostana rozegrane, a kasa sie mrozi...

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
przecież te boty z supportu pomocy/czatu bet365 zawsze kierują się wyłącznie regułkami z regulaminu, czyli pewnie chodzi o zapis że odwołane spotkania są zwracane do 48h jeśli nie zostają rozegrane.w rzeczywistości pewnie rozliczą szybciej.ci ludzie to są najwyżej od tłumaczenia prostych regułek korzystania z serwisu, choć nawet i to często sprawia im problem.

Do góry Bottom