Na pierwszy rzut oka swietny bukmacher ale to tylko zludne , ogolnie nastawieni sa na zysk. Nic wiecej jakies absurdalne zapisy w regulaminie, pewnego dnia postanowilem grac zaklady live na stawce 1000 - w 3 dni spedzajac dziennie okolo 3 godz ugralem 1500 zl po czym dostalem meila ze natarzam bet 365 na straty i przytoczyli mi swoj cudowny regulamin ze strona sluzy do gry rekreacyjnej a nie zarobkowej i kolejny cytat z regulaminu , moga mnie zbanowac w dowilnej chwili bez podania przyczyny , takze przestrzegam przed oszustami ...
Dnia 23 kwi 2015 o godz. 15:10 "" <[email protected]> <[email protected]> napisał(a):Serio? Wklej tego maila!
Czyli co rekreacyjna gra nie może być zarobkowa? Logika bet365.
My musimy tam grać tylko po to aby przegrywać!
to chodzi o obrót a nie o to że tyle musisz mieć na koncie.musze dojść z wygraną do 940GBP
nie pomnożyć tylko za tyle zagrać.pomnożyć tą kwotę 3 razy oraz 25% bonus 3
Ja też. Uzbierało się kilkadziesiąt, potem kilkaset i zostałem z PRZYKROŚCIĄ POINFORMOWANY, iż nie mogą mi zostać zaoferowane zakłady mobilne, a maksymalna wygrana z 3000 sięgała w okowach max 50 xDDziwna historia bo ja grałem i wygrywałem po kilka tysięcy i jedyna ich reakcja to danie jakiś limitów ale nie były na tyle uciążliwe by przestać grać...
Wy też wyluzujcie. Bo temat jest bardzo poważny. Nawet nie wiesz jak ogromne ma to znaczenie. Nie irytuje Cię to, że bukmacher przegrywającym graczom daje przegrywać a wygrywającym nie daje wygrywać? Bukmacher nie da się uczciwie ogrywać. To w tym wszystkim jest najgorsze.norbertb wyluzuj mam gdzieś ilośc postów a Ty się zachowujesz tak jakby to miało największe znaczenie na tym forum ????