no dobra , tak się zachwycacie bet365 to podam swoją super subiektywna sytuacje w bet365: 1) limity od 2012 roku, tak za 80 zł mogę zagrać ,ale te bardziej nieznane ligi to jeszcze ,mniej
2) z wszelkich promocji , typy darmowy zakład bez ryzyka za 40 zł
live, oczywiście zostałęm wykluczony
3) siła rzeczy bonusu lojalnosciowego nie otrzymuję ( a konto mam od 2008) ale tu naturalnie nie mam odpowiedniego obrotu, pochoda jak wyżej
3) do pewnego czasu wygrane w konkursach w necie , bonusy w bet365 te znie zostają mi przyznawane po takim mailu od nich: Szanowny Panie A,
Dziękujemy za Pana e-mail.
Uprzejmie informujemy, iż zgodnie z wiadomością jaką Pan otrzymał dnia 1/12/2012 nie kwalifikuje się Pan do otrzymania ofert bonusowych w sekcji Sporty. Dotyczy to także wygranych na naszych stronach partnerskich. Według regulaminu naszego serwisu:
'3. Oferty
3.4 BET365 zastrzega sobie prawo do wycofania dostępności dowolnej oferty lub wszystkich ofert dla jakiegokolwiek klienta lub grupy klientów w dowolnym czasie i według własnego uznania BET365.
3.5 BET365 zastrzega sobie prawo do zmiany regulaminu lub anulowania oferty lub promocji klienta w dowolnym momencie'.
Regulamin, który zaakceptował Pan w procesie rejestracji do naszego serwisu może Pan ponownie przejrzeć udając się do sekcji Pomoc > Regulamin na dole strony głównej. koniec cytatu
Owszem cała reszta ( w tym wypłaty) hula, ale ......... ja nie mam co tam robic ....... acha profesjonalnym graczem nie jestem
....a zaczęło sięjak postawiłem w ramach obrotu mecz ligi chińskiej , i może jakiegos surebeta zagrałem w 2011 roku i co .... dalej mi sankcjonować konto ????? w przypadku , gdy już nic takiego nie robię , nie gram
live, nie gram podejrzanych lig, tylko 1x2, przeważnie angielska i hiszpańska
Sami sobie pomyślcie,
Obraz Bet365 nie jest jednowymiarowy...........