>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bet365 - 100% bonus od depozytu na Święta 2007 (do 250 PLN)

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Dostalem maila z informacja o nowej promocji swiatecznej. Mozna uzyskac bonus 100% do max. 250 PLN (min. bonus 50 PLN). Obrot: 3x [depozyt+bonus]. Najpierw 1x musimy obrocic wartosc depozytu (to juz sie liczy do trzykrotnego obrotu depozytu i bonusa). Regulamin jest na stronce w zakladce &quot;Oferty i promocje&quot;, ale tylko po zalogowaniu! Z tego wniosek, ze jest to bonus tylko dla dotychczasowych uzytkownikow (bo dla nowych jest chyba jeszcze poprzednia promocja).
Pozdro

rykos 0

rykos

Użytkownik
Chyba wszyscy dostali ???? . Fajne promo i na pewno skorzystam po raz kolejny z 100% bonus ( niech zyje bet365 xD ).

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
...to jest firma co ? Też dostałem takiego emaila.
Dokladnie! Dla mnie od momentu jak weszli na polski rynek to Buk #1. Nie mialem do tej pory z nimi zadnych problemow, szybkie wyplaty, sprawny support. Dla mnie (jeszcze raz to napisze): #1 :spokodfhgfh:

bodi 70

bodi

Użytkownik
Też sądzę ,że jest to w tej chwili polskojęzyczna najlepsza Firma.I to nie dlatego ,że dają co chwilę bonusy itp, ale live mają OK i kursy są względne ,nie oszukują jak na BWIN) i support odpowiada dość szybko.

Proszę zwrócić uwagę,że w tej promocji musi być obrót całkowity(3 razy bonus plus wpłata)-żeby wypłacić.W promocji rejestracyjnej-można było wypłacić od razu to co PONAD BONUS, ale mimo wszystko można obrócić po niskim kursie i też zarobić.✅ dla Nich!

A co do wypłat to na moneybookers robią przelewy całodobowo bo nawet o 2-3 w nocy przelewają -takiej Firmy naprawdę na rynku niema.

K 0

kulk

Użytkownik
pytanko
Witam
Mam pytanie odnosnie tego bonusa.
Jeśli chodzi o bonus otwarcia to w regulaminie bylo tak:
Aby móc grać za Twój bonus, po prostu postaw zakłady za łączną kwotę Twojego depozytu ... itd. to z tym trzykrotnym obrotem i takie tam.
A teraz w bonusie swiatecznym jest cos takiego:
Aby móc grać za swój bonus, postaw jednokrotnie kwotę swojego depozytu na wybrany przez Ciebie sport i rynek.

A pytanie jest takie, czy teraz po wplacie depozytu trzeba zagrac jeden zaklad za kwote calego depozytu, czy poprostu moze to byc kilka lub wiecej kuponow z ktorych po jakims czasie sumujac to juz tam wyjdzie ta kwota depozytu?
Nie wiem czy to zrozumiale przedstawilem, ale nie chodzi mi o ten pozniejszy trzykrotny obrot, bo to wiem, tylko o ten sam poczatek.
Jesli ktos juz skorzystal z tej promocji to czy moglby powiedziec jak to jest, bo wiadomo troche sie boje ryzykowac caly depozyt na jeden zaklad.

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Witam
Aby móc grać za Twój bonus, po prostu postaw zakłady za łączną kwotę Twojego depozytu ... itd. to z tym trzykrotnym obrotem i takie tam.
Aby móc grać za swój bonus, postaw jednokrotnie kwotę swojego depozytu na wybrany przez Ciebie sport i rynek.
A pytanie jest takie, czy teraz po wplacie depozytu trzeba zagrac jeden zaklad za kwote calego depozytu, czy poprostu moze to byc kilka lub wiecej kuponow z ktorych po jakims czasie sumujac to juz tam wyjdzie ta kwota depozytu?
Nie wiem czy to zrozumiale przedstawilem, ale nie chodzi mi o ten pozniejszy trzykrotny obrot, bo to wiem, tylko o ten sam poczatek.
Jesli ktos juz skorzystal z tej promocji to czy moglby powiedziec jak to jest, bo wiadomo troche sie boje ryzykowac caly depozyt na jeden zaklad.
Mialem ta sama watpliwosc co Ty, wiec zapytalem sie supportu. Oto odpowiedz od nich:
&quot;Uprzejmie informujemy, że należy stawiać zakłady w ten sposób, aby suma granych kuponow dala 250 PLN.&quot;
A wiec nie trzeba stawiac od razu calego depozytu, tylko mozna grac wiele kuponow, tak aby suma stawek dala to 250 PLN (u mnie 250, bo o taka sume sie pytalem supportu).
Pzdr

D 5

dami21

Użytkownik
Witam
SORA ale zupełnie tego nie rozumie oco w tym chodzi ? tzn że wpalcam aksepotemstawiam 3 kupony po kursie i juz ?

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
SORA ale zupełnie tego nie rozumie oco w tym chodzi ? tzn że wpalcam aksepotemstawiam 3 kupony po kursie i juz ?
Po pierwsze pisz tak zeby mozna bylo Cie zrozumiec.
Po drugie, czego nie rozumiesz?
Przykladowo wplacasz 250 PLN. Jak obrocisz za 250 PLN to bedziesz mial aktywny bonnus 100%, czyli 250 PLN. Calosc (depozyt + bonus) musi byc obrocona 3x (ten pierwszy obrot depozytem juz sie liczy do ogolnego obrotu). W naszym przypadku musisz wiec w sumie obstawic za 1500 PLN [(250+250)x3=1500].
Pzdr

D 5

dami21

Użytkownik
Po pierwsze pisz tak zeby mozna bylo Cie zrozumiec.
Po drugie, czego nie rozumiesz?
Przykladowo wplacasz 250 PLN. Jak obrocisz za 250 PLN to bedziesz mial aktywny bonnus 100%, czyli 250 PLN. Calosc (depozyt + bonus) musi byc obrocona 3x (ten pierwszy obrot depozytem juz sie liczy do ogolnego obrotu). W naszym przypadku musisz wiec w sumie obstawic za 1500 PLN [(250+250)x3=1500].
Pzdr
Po kursie np 1.01 ?

sutek 79

sutek

Forum VIP
A ja nie dostałem e-maila ???? Ciekaw jestem czy bez przysłania do mnie meila bede mógł skorzystac z bonusu jak myślicie mi sie wydaje ze tak ;)
pozdro Bet365 naprawdę swietnie się rozwija

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
A ja nie dostałem e-maila ???? Ciekaw jestem czy bez przysłania do mnie meila bede mógł skorzystac z bonusu jak myślicie mi sie wydaje ze tak ;)
pozdro Bet365 naprawdę swietnie się rozwija
Zaloguj sie i sprawdz, czy masz w zakladce &quot;Oferty i promocje&quot; informacje o &quot;100% bonus od depozytu na Święta 2007&quot;. Jak tak to znaczy ze mozesz skorzystac. Gdy nie jestes zalogowany, to tej promocji nie widac. A najlatwiej zapytac na czacie.
Pzdr

Do góry Bottom