Wyplacalem 2 razy na MB i wedlug mnie kase powinienes miec po 3-5 godzinach.Ile trwa z regoly wyplata mb? zlecilem o 13
Nie tyle dla wybranych ile dla dotychczasowych uzytkownikow, ktorzy juz wczesniej wplacali kase. Przeciez dla nowych lub takich jak Ty (nie wplacales kasy chociaz masz konto) jest caly czas lepsza promocja do 500 PLN, wiec po co mieliby Ci proponowac mniejszy bonus?ta promocja chyba dla wybranych, ja mialem dlugo konto otwarte ale dopiero teraz wplacilem i dostalem bonus od pierwszego depozytu do 500zl ale takiego maila jak wy nie dostalem, sutek moze tez nie wykorzystales jeszcze bonusa od pierwszego depozytu?
Wszystko fajnie, ale w tamtej promocji (do 500 PLN) był wyraźny punkt regulaminu mówiący o min. AKO 2,0. W tej promocji nie ma słowa o min. AKO. Zgodzę sie z Tobą w jednym: ważne aby nie przeginać z kursami.Nie cieszczcie sie tak z faktu ze Wam zaliczaja do obrotu zaklad o kursach 1.01 czy podobne. Poczytajcie sobie wątek o bonusie 500zl(z tego forum), bo mi sie jeszcze raz rozpisywac nie chce. Ale krotko mowiac wzieli sie za tych co tylko obracaja i wyplacaja. Na koniec juz po zarzadaniu wyplaty zabieraja bonus a jako uzasadnienie pisza ze bonus jest skierowany do osob grajacych rekreacyjnie(czytaj dla zabawy, a nie by zarobic pieniadze).
Wczoraj sie pytalem o kursy i mi powiedziala ze nie ma konkretnych kursow po jakich trzeba stawiac, ale oferta jest skierowana do graczy rekreacyjnych i beda odbierane graczą ktorzy graja wedlug konkretnego wzorca(doslownie tak poweidziala). Natomiast kilka dni wczesniej powiedziala mi ze mam robic zaklady o kursach przyzwoitych. Pozniej dodala ze kolo 1,5 powinny wystarczyc.
Nie zebym Was straszyl, ale jesli juz stawialiscie po takich malych kursach to dorzuccie jakies wieksze. Oni to sprawdzaja recznie, a maja troche tych kont, wiec jesli ktos nie przegina to mysle ze Mu nie wezma bonusa.
Trzeba sie troche nakombinowac zeby zarobic ????
Ok nie przeginaćalepowiem wam że wypłaciłemi obrócilem kursami 1.10 ...Wszystko fajnie, ale w tamtej promocji (do 500 PLN) był wyraźny punkt regulaminu mówiący o min. AKO 2,0. W tej promocji nie ma słowa o min. AKO. Zgodzę sie z Tobą w jednym: ważne aby nie przeginać z kursami.
Pzdr
Hmm, z tym profesjonalizmem to bym sie nie zgodzil. Fakt, nie wprowadzili do systemu zabezpieczenia przed graniem kuponow z AKO mniejszym niz 2,0 w celu obrotu bonusa, ale poza tym nie spotkalem sie do tej pory z Bukiem takim jak Bet365. Dla mnie jest on jak najbardziej profesjonalny, dba o klientow, ma swietne promocje. Gralem we wszystkich mozliwych bukach jakie sa na polskim (i nie tylko) rynku i dla mnie jest to Buk nr 1, pomimo tego ze nie zabezpieczyl sie jakos na takie przypaki o ktorych jest ta dyskusja. Wiesz, zasady promocji (do 500 PLN) sa jasne, nalezy grac kupony z min. AKO 2,0 i jezeli ktos gra tylko i wylacznie takie zaklady, to nie sadze zeby mial jakiekolwiek problemy z pozniejsza wyplata.Fakt jest faktem grac po kursie 1.01 zeby tylko obrocic to troche nieuczciwe...
Z drugiej strony firma jest nieprofesjonalna i tak samo nieprofesjonalnie podchodzi do sprawy. Zasady powinny być jasne a tymczasem sami nei potrafia poradzic sobie z problemem.
Najlepiej to zrezygnowac z bonusów i mieć święty spokój. Tylko kto w tych czasach daje 500 czy 250 zł tak po prostu...? ????
Ja grałem ten bonus 250 zl po różnych stawkach , ale na pewno żadna nie przekroczyła 2,0 -były stawki po 1.1 do 1,83 i wypłaciłem 830 zl bez problemu.Jesli jestes odwazny skorzystaj z promocji 250zl i graj po stawkach 1.01
Nic nie ryzykujesz, zawsze pozniej mozesz wplacic kase i grac normalnie ????
Ale mimo to tez musze przyznac ze to obecnie buk numer jeden ???? Najwieksze bonusy, niezle kursy(chociaz na ligi europejskie mogly byc troche wyzsze). A i helpdesk sprawnie pracuje.
To zes dal facet. jaki to profesjonalizm skoro pracownik mówi ''To będzie nam przykro'' ''Gracz sam wie jaki jest niski kurs''Hmm, z tym profesjonalizmem to bym sie nie zgodzil. Fakt, nie wprowadzili do systemu zabezpieczenia przed graniem kuponow z AKO mniejszym niz 2,0 w celu obrotu bonusa, ale poza tym nie spotkalem sie do tej pory z Bukiem takim jak Bet365. Dla mnie jest on jak najbardziej profesjonalny, dba o klientow, ma swietne promocje. Gralem we wszystkich mozliwych bukach jakie sa na polskim (i nie tylko) rynku i dla mnie jest to Buk nr 1, pomimo tego ze nie zabezpieczyl sie jakos na takie przypaki o ktorych jest ta dyskusja. Wiesz, zasady promocji (do 500 PLN) sa jasne, nalezy grac kupony z min. AKO 2,0 i jezeli ktos gra tylko i wylacznie takie zaklady, to nie sadze zeby mial jakiekolwiek problemy z pozniejsza wyplata.
No ale tak w ogole tem temat jest o innej promocji (do 250 PLN), w ktorej nie ma w regulaminie zadnego zapisu o min. AKO, wiec po co schodzic na tematy poboczne ????
Pzdr
???? A miej sobie, przeciez nikt Cie nie zmusza do grania tam...Jeszcze jeden taki nuer i mam daleko w nosie taka firme.