>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bet365 - 100% bonus od depozytu na Święta 2007 (do 250 PLN)

kore99 0

kore99

Użytkownik
Mam pytanko bo nie bardzo moge zrozumiec pewien pkt regulaminu tutaj... A mianowicie piszą cos takiego ze zeby zaczac korzystac z bonusa musi zostac obrocona kwota depozytu. Przykladowo mam 200 PLN + 200 PLN bonusa w &quot;rezerwie&quot;. No i gram za te 200 czy to w jednym zakladzie czy w kilku. Mam rozumiec ze czy te 2 stowki wplacone strace czy nie to po łącznej sumie 200PLN postawionych na zaklady &quot;uwolni&quot; mi sie bonus do grania? ????
Mam nadzieje ze wytlumaczylem bez zamoty ;-)
z gory dzieki za odp ????

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Mam pytanko bo nie bardzo moge zrozumiec pewien pkt regulaminu tutaj... A mianowicie piszą cos takiego ze zeby zaczac korzystac z bonusa musi zostac obrocona kwota depozytu. Przykladowo mam 200 PLN + 200 PLN bonusa w &quot;rezerwie&quot;. No i gram za te 200 czy to w jednym zakladzie czy w kilku. Mam rozumiec ze czy te 2 stowki wplacone strace czy nie to po łącznej sumie 200PLN postawionych na zaklady &quot;uwolni&quot; mi sie bonus do grania? ????
Mam nadzieje ze wytlumaczylem bez zamoty ;-)
z gory dzieki za odp ????
Jezeli dobrze zrozumialem to wlasnie tak jak mowisz ????
Najpierw musisz obrocic kwote depozytu (np. 200 PLN), po czym dostaniesz od nich maila, ze wlasnie &quot;uwolniles&quot; bonus.
pzdr

K 0

krystian1

Użytkownik
Tak dokladnie. Tylko uwazaj zebys sobie nie zrobil takiego czegos ze stawiasz kursy o łącznej wartosci 199.5(niepelne 200) ktore przegrywasz. Zeby uwolnic bonus musisz obrocic 200, na koncie masz 0.5zl, a minimalna stawka wynosi 1zl i masz problem ????

I nie ma innego wyjscia jak zlozyc kolejny depozyt(a min wynosi 10zl) ????

S 11

support75

Użytkownik
jesli odpowiedzi juz padly to wybaczcie ale nie mam czasu czytac calego tematu. dwa krotki pytania.
1. jest kurs minimalny do obrotu ?
2. jesli juz raz weryfikowalem swoje konto przy promocji 500 pln teraz przy tej swiatecznej znow musze ?

lebron44 0

lebron44

Użytkownik
Tak dokladnie. Tylko uwazaj zebys sobie nie zrobil takiego czegos ze stawiasz kursy o łącznej wartosci 199.5(niepelne 200) ktore przegrywasz. Zeby uwolnic bonus musisz obrocic 200, na koncie masz 0.5zl, a minimalna stawka wynosi 1zl i masz problem ????

I nie ma innego wyjscia jak zlozyc kolejny depozyt(a min wynosi 10zl) ????

czyli najmniejszy depozyt jaki mozna zalozyc to 10 zloty? ????

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
jesli odpowiedzi juz padly to wybaczcie ale nie mam czasu czytac calego tematu. dwa krotki pytania.
1. jest kurs minimalny do obrotu ?
2. jesli juz raz weryfikowalem swoje konto przy promocji 500 pln teraz przy tej swiatecznej znow musze ?
Odp.1 - W regulaminie nie ma info o min. kursie
Odp.2 - Konto z reguly weryfikuje sie raz, wiec na 99% nie bedziesz musial tego robic ponownie

S 11

support75

Użytkownik
doniooo dziekuje bardzo za odpowiedzi, wybaczcie moj brak czasu na przeczytanie tematu.
minimalny depozyt karta 25 pln, gdy mamy konto w zlotowkach, nie wiem jak to jest w euro.

Do góry Bottom