http://www.bet24.com - Zna ktos tego buka ? Jakies info ? Ja dopiero teraz przez przypadek go znalazlem...
www.bet24.com - Zna ktos tego buka ? Jakies info ? Ja dopiero teraz przez przypadek go znalazlem...
zycze powodzenia:]Sprzedam bon Bet24, o wartosci 100zl, wzamian kasa na MB, albo konto.
Zainteresowanych zapraszam na gg:2409359 lub [email protected] Wink
wyplacilem 20 zloty przeliczylo mi to na euro zapewne jakas prowizja zostala jeszcze zabrana i przelizyli drugi raz ale juz na zlotowki i dostalem 20,77 zl ????
zadnego paszportu nie trzeba albo wyplacasz na karte albo na neteller
ja juz drugi raz wyplacalem i wszytsko ok kasa dokladnie w 4 dni sie pojawila na koncie bankowym ????OD 2 tygodni walczę z nimi żeby mi przelali 50zeta(na konto bankowe), ani to jakaś konkretna kasa...więc nie wiem czemu kręcą wałki i nie potrafią zaksięgować mi tej kasy. Totalna paranoja, co 3 dzień mi obiecują że już jutro powinno być wszystko wporządku a tu mija powolutku 3 tydzień i nic. To co dopiero jeśli chciałbym kiedyś wypłacić 300zeta. Nigdy więcej tego buka.!!!!!!!!!!!!!!!
Tak przydaly by sie besposrednie liniki to tych elementow.Brakuje bezpośrednich linków do historii zakładów, zakładów oczekujących, konta, wypłaty itp.