>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bet24 Bonus 5 PLN darmowe

anczej 0

anczej

Użytkownik
Ja moge powiedzieć ze Bet24 są całkowicie wypłacalni, w koncu wyplacilem ok nich 1540zł z niczego ???? Ogolnie lubie tego buka, wyplacalni w 100%!

djarek18 0

djarek18

Użytkownik
Ja moge powiedzieć ze Bet24 są całkowicie wypłacalni, w koncu wyplacilem ok nich 1540zł z niczego ???? Ogolnie lubie tego buka, wyplacalni w 100%!
no to nizły jestes jak z niczego tyle kasy wyplaciłes?? co z bonusu 5zl zrobiłes tyle??? co?? i w ile dni???

darekaqq 83

darekaqq

Użytkownik
ja zrobilem z bonusu 5e w interwetten 2460 ;] ale wprzegralem, ta promocja z tego tematu juz chyba nie dziala bo nie dostalem kasy jak sie zarejerstrowalem

radek03 90

radek03

Forum VIP
ja założyłem konto na bet24 zaraz po tym jak znalazłem info o tej promocji na forum i wysłałem maila do supportu z prośbą o ten bonus a oni zamknęli mi konto, po prostu śmieszne ????

anczej 0

anczej

Użytkownik
no to nizły jestes jak z niczego tyle kasy wyplaciłes?? co z bonusu 5zl zrobiłes tyle??? co?? i w ile dni???
Była kiedyś promocja 100zł bez depozytu u nich ten kto gra od dawno powinien pamiętać ???? W ok. miesiąc

ja założyłem konto na bet24 zaraz po tym jak znalazłem info o tej promocji na forum i wysłałem maila do supportu z prośbą o ten bonus a oni zamknęli mi konto, po prostu śmieszne
Ja pisałem dużo maili z ich supportem i nie mogę powiedzieć o nich złego słowa, nie wiem czemu zakneli Ci konto..

Do góry Bottom